BROADWAY – KEVÄTNÄYTÖS 25.5.2016

Sun Tanssistudion kevätnäytös Broadway järjestetään Porin Promenadisalissa keskiviikkona 25.5.2016 klo: 17 ja 19.30. Kenraaliharjoitus pidetään samassa paikassa maanantaina 23.5.2016 klo: 17 ja 19.30. Molemmissa näytöksissä esiintyvät tanssijat myös harjoittelevat molemmissa kenraaleissa.

Kenraaliharjoitus tehdään esiintymisvaateissa, hiukset ja meikit laitettuna. Kenraaliharjoitus valokuvataan. Kevätnäytös videoidaan ja tallenne, jossa on sekä video että valokuvat, on myynnissä tanssistudiolta elokuusta alkaen hintaan 18 €.

Jokainen esiintyjä hankkii omat esiintymisvaatteensa itse.

Esiintymisvaatteita hankkiessa kannattaa muistaa hyödyntää koko perheen, sukulaisten, naapureiden ja kavereiden vaatevarastot, kirpputorit, ompelijat, nettikaupat ja pukuvuokraamot. Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena, vaan tuunaamalla saa ainutlaatuisen upeita asuja! Esiintymisasun ei myöskään tarvitse välttämättä näyttää läheltä hyvältä, koska sitä katsotaan kaukaa.

Kenraaliharjoituksessa pienemmät lapset (alle 7 v) tarvitsevat huoltajan, mutta näytöksessä lapsista huolehtii Sun Tanssistudion huoltajat, jotta vanhemmat pääsevät ihailemaan näytöstä katsomoon.

Kenraaliharjoituksessa tanssijat odottavat omaa harjoitusvuoroaan katsomossa ja nauttivat toistensa esityksistä. Näytöksessä tanssijat odottavat omaa vuoroaan pukuhuoneissa, eivätkä mene katsomoon missään vaiheessa.

Kenraaliharjoitukseen saavutaan 15 min ennen oman harjoituksen alkua eli klo: 16.45 tai klo: 19.15 suoraan katsomoon, yksi ryhmä yhdelle penkkiriville. Kenraaliharjoitus kestää noin 120 min.

Näytökseen saavutaan 30 min ennen oman näytöksen alkua eli klo: 16.30 tai klo:19 aulaan pukuhuoneisiin johtavan oven eteen. Näytös kestää noin 80 min.

Lippuja myydään Sun Tanssistudiolla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo: 16- 19, tiistaisin ja torstaisin klo:15- 19 ja lauantaisin klo: 10.30- 11 ja klo: 12.30- 13. Lippuja saa myös Lippupalvelusta. Lipun hinta Sun Tanssistudiolla on 14 €. Lippupalvelu lisää hintaan oman toimituspalkkionsa. Parhaat paikat (permannon etu- ja keskiosa sekä parven etuosa) ovat myynnissä Tanssistudiolla.

Kenraaliharjoitukseen ja näytökseen saa ottaa terveellistä evästä ja pienemmille tekemistä (esim. värityskirja ja kynät) mukaan. Mutta muistakaa laittaa omat roskat roskiin eväiden syönnin jälkeen!!

Vain klo 17 esiintyvät ja harjoittelevat ryhmät

Kids 3-4 v Torstai klo:15 -> Leijonakuningas
Kids 3-4 v Tiistai klo:15.15 -> Leijonakuningas
Kids 5-6 v Tiistai klo: 16 -> Cats
Kids 5-6 v Maanantai klo: 17.15 -> Cats
Pojat 5-6 v Lauantai klo:11.45 -> Tarzan
Kids 7-8 v Maanantai klo: 18 -> Annie / Rankkaa touhuu
Kids 9-11 v Tiistai klo:16.45 -> Hairspray / Cooties
PoriTa Team Motion -> Hairspray / You can´t stop the beat
PoriTa Team Passion -> Annie / Tomorrow
PoriTa Team Minion -> High School Musical
PoriTa K5 -> Maija Poppanen

Vain klo 19.30 esiintyvät ja harjoittelevat ryhmät

Kids 5-6 v Lauantai klo: 11 -> Maija Poppanen
Kids 7-8 v jt Torstai klo: 17 -> Annie / Rankkaa touhuu
Street Kids 6-8 v Keskiviikko klo: 17.30 -> High School Musical / Now or never
Street Kids 9-10 v Keskiviikko klo:18.30 -> High School Musical / Megamix
Kids 9-10 v jt Torstai klo: 18 -> Annie / Tomorrow
Show 11-13 v Maanantai klo:16.15 -> High School Musical
Disco&Show 12-14 v Lauantai klo: 13 -> Hairspray / You can´t stop the beat
Street 11-13 v Maanantai klo:19 -> Fame / Get on the floor
Street 14 + Keskiviikko klo: 19.30 -> Footloose

Molemmissa näytöksissä esiintyvät ja harjoittelevat ryhmät

Street 11-13 v jt Keskiviikko klo: 16.30 -> Annie / You´re never fully dressed without a smile
Disco 12-15 v jt Tiistai klo: 17.45 -> Flashdance
Show 12-14 v jt Torstai klo: 16 -> Fame
Show 14+ jt Tiistai klo: 19 -> American Idiot
Street 14 + jt Torstai klo: 19 -> Fame / Battle
Sun+ perjantai klo:16.30 -> Sound of Music

Esiintymisvaatteet

Jokainen hommaa esiintymisvaatteet itse itselleen alla olevan ohjeen mukaisesti.

Leijonakuningas (Kids 3-4 v ti & to): Leijonapuku (ruskea / oranssi / keltainen), musta nenänpää

Cats (Kids 5-6 v ma & ti): Kissapuku (musta, harmaa, ruskea, valkea) trikoot ja vartalonmyötäinen pitkähihainen pusero, säärystimet nilkkoihin ja ranteisiin, häntä ja korvat, musta nenänpää ja viikset

Tarzan (Pojat 5-6v): Maastonvihreät shortsit, ihonvärinen hihaton paita tai ilman paitaa.

Maija Poppanen (Kids 5-6 v la & PoriTa K5): Valkoinen röyhelöpusero, vaaleanpunainen rusetti kaulaan, punainen hame (polveen asti), mustat mikroshortsit mekon alle, sateenvarjo ja hiukset nutturalle. Kiinnitä nutturaan muutama kukkapinni tai muu kukkakoriste.

Annie / Rankkaa Touhuu (Kids 7-9v ma & to): Siniset löysät yöhousut, valkoinen t-paita pinkillä printillä (esim. Sun Tanssistudion t-paita), kirjava pitkulainen pölyhuiska ja hiukset saparoille

Annie / Tomorrow (Kids 9-11v to & PoriTa Passion): Pinkki lyhyt hame (mustat mikroshortsit alle), valkoinen toppi, sininen farkkuliivi, valkoiset polvisukat, hiukset kiharoille ja pinkki rusetti päähän.

High School Musical (Show 11- 13 v ma & PoriTa Minion): Punaista ja valkoista, shortsit tai hame, t-paita ja polvisukat. Kaikilla tulee olla asussaan sekä punaista että valkoista.

Hairspray / You can´t stop the beat (Disco & Show 12-14 v la & PoriTa Minion): Yksivärinen kellohame (kirkkaat värit esim. keltainen / pinkki / oranssi / turkoosi ja noin polvipituinen) sekä valkoinen vartalon myötäinen t-paita. Hiukset 60 – luvun tyyliin: pöyhkeä kampaus ja hameen värinen panta/huivi päähän.

Fame (Show 12- 14 v to): Tumman sininen ja kimaltava hihaton tai lyhyt hihallinen mekko sekä mustat mikroshortsit mekon alle.

Fame / Get on the dancefloor (Street 11- 13 v ma): Siniset farkkulegginsit, harmaa löysä college tai huppari, lippalakki päähän, hiukset auki, isot renkaat korviin (jos mahdollista) ja tennarit (sin / harmaa / musta)

Fame / Battle (Street 14+ to): Tytöt: siniset farkkushortsit, musta toppi, musta hiuskoriste ja korkkarit. Pojat: siniset löysät farkut, musta huppari, musta lippis ja tennarit.

American Idiot (Show 14+ ti): Musta nahka- tai farkkutakki tai liivi, valkoinen toppi, mustat revityt farkut tai shortsit ja revityt legginsit

Sound of music (Sun+ pe ): Valkoinen mekko

Footloose (Street 14+ ke): Haalarit / revityt farkut, valkoinen toppi, valkoiset kengät ja likainen lippalakki

Annie / You´re never fully dressed without a smile (Street 11-13 v ke): Tumma hame, tummat mikroshortsit, värikäs toppi / t-paita, farkkuliivi / farkkutakki, mustat / valkoiset polvisukat ja kengät

High School Musical / Megamix (Street Kids 9-10 v ke): värikkäät shortsit, musta/valkoinen toppi tai t-paita ja värikkäät kengät

High Scool Musical / Now or never (Street Kids 6-8 v ke): koripallovaatteet eli shortsit ja leveäolkaimellinen hihaton paita ja lenkkarit

Flashdance (Disco 12-15 v ti): Pinkit legginsit, mustat säärystimet ja harmaa college.

Hairspray / Cooties (Kids 9-10 v ti): Värikäs mekko polveen asti ja valkoiset legginsit. Hiukset kiharoille ja päähän panta (Laurille värikäs kauluspaita, rusetti kaulaan ja mustat housut)
Lipunmyynti alkaa 25.4.2016.

Lippuja myydään Sun Tanssistudiolla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo: 16- 19, tiistaisin ja torstaisin klo:15- 19 ja lauantaisin klo: 10.30- 11 ja klo: 12.30- 13. Lippuja saa myös Lippupalvelusta. Lipun hinta Sun Tanssistudiolla on 14 €. Lippupalvelu lisää hintaan oman toimituspalkkionsa.

Iloisia näytöstreenejä toivottaa
Kaisa