Kesätreenit 2.-4.8.2017

Ke – To 2.-3.8.2017
Tanssikollektiivi Noria, Ria Pietikäinen & Noora Kilponen

12-14 v
Klo: 15.30-16.30 HipHop 12-14 v Ria
Klo: 16.45 -17.45 Show 12-14 v Noora
Klo: 17.45 -18.45 Lyrical 12-14 v Noora

15 +
Klo: 15.30-16.30 Show 15+ Noora
Klo: 16.45 -17.45 House 15+ Ria
Klo: 17.45 -18.45 Dancehall 15+ Ria

Pe 4.8.2017 Katrin Vaskelainen

14 +
Klo: 16-17.30 Jumps & Turns / Jazz 14+ Katrin
Klo: 18-19.30 Commercial 14+ Katrin

Hinnat:
2 h = 25 € (esim. Lyrical ke + to)
3 h = 35 € (esim. pe Katrinin tunnit)
4 h = 47 € (esim. pe Katrinin tunnit)
6 h = 70 € (esim. ke-to 12-14 v tunnit)
9 h = 100 € (esim. kaikki 15+ ke-to ja kaikki 14+ pe)

Vieraileva ohjaaja
Katrin Vaskelainen

Olen kasvanut tanssijaksi ympäri Suomea ja maailmaa. Joensuusta kotoisin, Turun konservatoriolla ja Lontoon Milleniumissa opiskellut Katrin on treenannut ahkerasti myös NYC ja Berliinissä. Hän on esiintynyt teatterin lavoilla, TV-tuotannoissa ja eri artistien, kuten Krista Siegfridsin, Antti Tuiskun ja Club For Fiven mukana.

Koreografina Katrin on toiminut mm. The Voice of Finlandissa, Krista Siegfridsille, Olavi Uusivirralle, Jennie Storbackalle ja Wellalle.

Opettajana Katrin haluaa jakaa tietoaan ja taitoaan tanssista ja sen moniulotteisuudesta. Hän on tarkka tanssin tekniikasta ja oppilaiden tietoisuuden herättämisestä aiheeseen. Koreografioissaan hän haluaa oppilaiden pääsevän nauttimaan tanssista, sen dynamiikoista ja vähitellen tuomaan esiin omaa tyyliään. Tunnin aikana ei tarvitse oppia kaikkea, vaan jäädä jotain mietittävää myös tulevaan.

– Dreaming is breathing-

Vieraileva ohjaaja
Noora Kilponen

Aloitin treenaamisen Oulussa laajalla kirjolla katutansseja. Pian mukaan tulivat nyky- ja showtanssi. Todellinen syventyminen tanssiin starttasi Kuopion taidelukion tanssilinjalla sekä Kuopion Tanssistudiolla, jotka antoivat monet väylät intohimoiselle tekemiselle. Seuraava päämäärä oli monipuolinen mahdollisuuksien Helsinki, jonka aikana Tanssivintti ja Tanssikoulu DCA antoivat työskentelylle rakentavan tukensa. Erilaiset musikaaliproduktiot, tv-ohjelmat, katselmukset, kisat ja musiikkivideot sekä opettaminen eri tanssikouluissa ovat kerryttäneet kokemusta tanssijana että tanssinopettajana.

Olen kiinnostunut tanssin mahdollisuuksista hyödyntää tilaa ja aikaa moniulotteisesti, improvisaation ja luovuuden kehittämisestä sekä vahvasta tekniikasta ja fyysisyydestä.
Haluan tunneilla korostaa tanssin kokonaisvaltaisuutta ja monipuolisuutta. Treenaaminen on päämäärätietoista ja jäntevää. Tunneilla opitaan ajattelemaan, löytämään mahdollisuuksia sekä huomioimaan itsen lisäksi myös muut. Haluan että oppilaani omaksuvat taidot kysymisestä, sanomisesta, kuuntelemisesta ja kokeilemisesta. Hyvä energia ja positiiviset kokemukset tuottavat parhaat tulokset!

Vieraileva ohjaaja
Ria Pietikäinen

Olen 21v. iloinen ja avoin tanssija/tanssinopettaja Oulusta. Olen harrastanut tanssia erittäin aktiivisesti noin. 7 vuotta. Jo pian tanssiurani alussa tajusin että opettaminen oli suuri intohimoni. Olen opettanut aktiivisesti n. 3 vuotta, ja sitä ennen tein yksittäisiä opetuskeikkoja. Valmistuttuani ylioppilaaksi olen työskennellyt täysipäiväisenä tanssinopettajana elokuusta 2015. Tanssitunneillani haluan auttaa oppilaitani löytämään oman tanssijuutensa sekä pitää hauskaa tanssin kautta. Katutanssilajeissa erittäin tärkeää on myös ymmärtää ja tuntea lajin kulttuuri, sosiaalisuus ja taustat tekniikan osaamisen lisäksi. Sen takia pyrin tuomaan näitä asioita esille myös tunneillani.

Olen harrastanut vuosien varrella useita tanssilajeja baletista krumpingiin, mutta päälajeinani ovat selkeästi olleet katutanssilajit. Olen opettanut hiphoppia, experimental hiphoppia, housea, poppingia, dancehallia ja commercial streettiä, lisäksi valmentanut useita kisaryhmiä.