Kenraaliharjoitus järjestetään maanantaina 11.5.2015 Promenadi-salissa klo: 17-18.30 ja klo: 19-20.30. Molemmissa näytöksissä esiintyvät ryhmät myös harjoittelevat molemmissa kenraaleissa. Klo: 17 esiintyvät ryhmät harjoittelevat klo: 17 kenraalissa ja klo: 19 esiintyvät ryhmät harjoittelevat klo: 19 kenraalissa. Pienillä lapsilla tulee olla huoltaja mukana kenraaliharjoituksissa. Huoltajat istuvat katsomossa lasten kanssa.

Kenraali harjoitus tehdään esiintymisvaatteilla ja kampauksilla! Kenraaliharjoitus valokuvataan. Tanssijat odottavat oman ryhmänsä kanssa omaa harjoitusvuoroaan Promenadi-salin katsomossa. Kukin ryhmä harjoittelee vuorollaan ja lopuksi yhdessä yhteistanssin.

Kenraaliharjoitukseen tulee saapua 15 min ennen oman harjoituksen alkua eli klo: 16.45 tai klo: 18.45. Pukuhuoneet ovat käytössämme, mutta kaikkien tulee olla valmiina katsomossa, kun harjoitus alkaa.

Jokaisen tulee ottaa mukaan myös punainen ilmapallo lopputanssia varten sekä kenraaliin että näytökseen!

Maanantaina 18.5 näytökseen saavutaan 30 min ennen oman näytöksen alkua eli klo: 16.30 tai klo: esiintymisvaatteet päällä ja hiukset laitettuina nätisti tai ryhmän ohjeiden mukaan.

Vanhemmat tuovat lapsensa Promenadisalin aulaan, jättävät lapsensa Kaisan, Sannan ja kahden muun huoltajan huomaan ja siirtyvät itse katsomoon. Vanhemmat tulevat hakemaan lapsensa näytöksen jälkeen samasta paikasta, mihin he lapset jättivät.

Lapsille voi pakata pientä terveellistä evästä mukaan. Reppuun voi laittaa myös tekemistä / viihdykettä odottelun ajaksi, esimerkiksi värityskirjan ja kynät ym. Kaikki ryhmät, myös Kids 3-4 v ja 4-5 v odottavat vuoroaan omassa pukuhuoneessa huoltajan kanssa. Pienetkään lapset eivät tule katsomoon näytöksen aikana, koska kaikki esiintyvät myös loppunumerossa.

Kevätnäytös videoidaan ja tallenteen voi tilata sähköpostitse kaisa@suntanssi.fi.

Sun Tanssistudion kevätlukukausi päättyy kevätnäytökseen. Syyslukukausi alkaa maanantaina 17.8.2015. Syyslukukaudelle on luvassa paljon uusia tunteja ja ryhmiä, koska muutamme omiin tiloihin (vanhan viereen) 1.8.2015. Syyslukukauden kalenteri julkaistaan nettisivuilla 10.6.2015. Jatkavat oppilaat voivat ilmoittautuvat syyslukukaudelle ennakkoon jo 10.- 18.6.2015. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa 1.8.2015.

Aurinkoisin terveisin,
Kaisa