Hei!

Syyslukukautta on jäljellä enää kaksi viikkoa. Syyslukukauden loppuhuipennus eli Arktinen Löytöretki -näytös on jo reilun viikon päästä la 11.12.21 Promenadisalissa. Sen jälkeen tanssitunnit jatkuvat vielä viikon eli pe 17.12 pidetään tämän vuoden vikat tunnit.

Itsenäisyyspäivänä ma 6.12 ei pidetä tanssitunteja. Maanantain ryhmille järjestetään kertaustreeni pe 10.12 klo: 15.30-17 Tanssistudiolla!!

Kevätlukukauden kalenteri on nyt julkaistu nettisivuilla www.suntanssi.fi Muutamia muutoksia kalenteriin tuli, koska Jenni ei enää keväällä jatka meillä. Jennin pienten lasten ryhmät siirtyvät Kiran ohjaukseen maanantaille. Uutena ryhmänä aloitetaan Kaisan show 12-14 v torstaisin.

Samoissa ryhmissä jatkavat oppilaat voivat ilmoittautua kevätlukukaudelle Tanssistudion vastaanotossa 7.-15.12.21. Ryhmää vaihtavien ja uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa 16.12.2021 nettisivuilla.

Kevätlukukausi alkaa 10.1.2022 ja jatkuu yhtä pitkään kuin koulut eli 3.6.2022 asti. Kevätlukukausi on 2 viikkoa pidempi kuin syyslukukausi.

Ennen näytöstä lähetämme vielä ohjeet esiintyjille, mihin tullaan ja mihin aikaan sekä esiintymisjärjestyksen ja pukuhuonejaon.

Yleisölle muistutuksena, että näytöksessä on käytössä koronapassi ja se tarkistetaan yli 16 vuotiailta ovella lippujen tarkistuksen yhteydessä. Varatkaa riittävästi aikaa lippujen ja koronapassien tarkistukseen, alamme ottamaan yleisöä sisään noin 30 min ennen näytöksen alkua. Koronapassi tulee olla ladattuna puhelimelle tai tulostettuna paperille valmiiksi.

Näytöksen ryhmäjako ja esiintymisvaateohjeet löytyvät edellisestä tiedotteesta. Lipunmyynti jatkuu ticketmasterissa niin kauan kuin lippuja riittää. Ovella ei myydä lippuja!

Mukavaa joulukuuta!
Kaisa