Hei,

Kesätunnit ovat olleet aurinkoisen lämpimiä ja on ollut super ihanaa tanssia yhdessä pitkän korona kevään jälkeen! Vielä ensi viikolla tanssitaan kesäkalenterin mukaisesti, sen jälkeen (6.7.2020) alkaa kesäloma tanssin osalta.

Syyslukukausi alkaa 17.8.2020. Syyslukukauden kalenteri julkaistaan 17.7.2020 nettisivuilla ja ilmoittautuminen jatkaville alkaa 20.7.2020. Lähetämme sähköpostitse linkin ilmoittautumista varten. Jatkavat oppilaat voivat ilmoittautua myös uusiin ryhmiin tämän linkin kautta ennen kuin ilmoittautuminen aukeaa kaikille 3.8.2020.

Haku uuteen Sun+ Skidit ryhmään järjestetään Sun Tanssistudiolla ke 12.8.2020 klo: 17-19!

Sun+ Skidit on esiintymisryhmä 9-10 v tanssijoille (2010-2011 syntyneet). Sun+ ryhmät harjoittelevat tavoitteellisesti ja osallistuvat kauden aikana vähintään kahteen tanssitapahtumaan tai kilpailuun. Ryhmään voi ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta, mutta ryhmään valitaan 7-10 tanssijaa erillisen valintakokeen (12.8) perusteella. Ryhmään voi hakea, vaikka intoa olisi enemmän kuin taitoa, mutta muutaman vuoden kokemus ohjatuista tanssitunneista on hyväksi. Valintatilaisuus on melkein kuin tanssitunti: ensin lämmitellään, sen jälkeen opetellaan kaikille uusi tanssisarja. Pienen sulattelun jälkeen tanssijat näyttävät harjoitellun tanssin pareittain minulle. Valintoja tehdessäni kiinnitän huomiota liikkeen tarkkuuteen, laajuuteen ja rytmikkyyteen. Rohkeus esiintyä ja heittäytyä annettuun teemaan sekä kyky keskittyä ja kuunnella ohjeita on erittäin tärkeää!

Sun+ Minit ja Junnut ryhmään ei oteta tällä kertaa uusia tanssijoita. Korona-kevään kisat siirtyivät syksylle, joten jatkamme samoilla kisa-ohjelmilla vielä syksyn.

Valintatilaisuuteen voi valmistautua esimerkiksi online.suntanssi sivuston kautta harjoittelemalla. Sivusto on käytettävissänne vielä elokuun loppuun asti!

Aurinkoista kesää!