Hei,

Syyslukukausi alkaa huomenna, maanantaina 17.8!!

Ihana huomata, miten paljon innokkaita tanssijoita on ilmoittautunut mukaan syyslukukauden tunneille. Useampi ryhmä on täynnä, ja muutamaan on jonoakin, joten muista ilmoittaa, jos olet estynyt aloittamaan tanssikauden. Jos tanssija on kaksi kertaa ilmoittamatta pois tunneilta, hänen paikkansa annetaan jonossa seuraavalle.

Korona-pandemia ei ole kadonnut maailmasta mihinkään, joten tässä muutama erittäin tärkeä käytäntö, jota toivon hartaasti, että noudatatte tarkasti!

1. Sairastamme kotona. Jos sinulla on jotain oireita, lieviäkin, älä tule Tanssistudiolle. Poissaolot voi korvata kauden aikana jollain kalenterin tunnilla, mikä vastaa omaa ikäryhmääsi. Meillä voi käydä myös kertamaksuilla ja 5 kerran kortilla vaikka koko kauden.

2. Huolehdimme hyvästä hygieniasta. Pese kädet saippualla sekä tullessa että lähtiessä Tanssistudiolta. Myös käsidesiä löytyy vastaanottotiskiltä ja sitä saa käyttää. Tanssistudio siivotaan joka päivä ja lisäksi maksupääte sekä ovenkahvat pyyhitään useampaan kertaan päivän aikana.

3. Pidämme turvavälit vastaanotossa. Tule ajoissa ensimmäiselle tunnille, jotta ehdit ilmoittautua ja maksaa tuntisi ennen tunnin alkua. Jos jonoa kassalle kuitenkin syntyy, jätä 1-2 m väli edelliseen. Myös tanssitunneilla vältetään fyysistä kosketusta.

4. Noudatamme viranomaisten karanteeni ohjeita. Jos olet altistunut tai matkaillut riskialueilla, jää kotiin 2 viikon karanteeniin. Voit tanssia myös etänä online.suntanssi.fi palvelun kautta.

Nämä käytännöt koskevat sekä tanssijoita, vanhempia että henkilökuntaamme! Lisäksi vielä yksi tärkeä käytäntö, jotta kaikilla olisi mukavaa Tanssistudiolla:

5. Meille kaikki on tervetulleita sellaisena kuin on, ikään, sukupuoleen, taustaan, ulkonäköön tai verkkareiden väriin katsomatta! Sun Tanssistudio on syrjinnästä, häirinnästä ja ihan kaikesta tyhmästä vihapuheesta vapaa studio. Hyväksythän arvomme ja kohtelet kaikkia kunnioittavasti.

Jos kaikesta huolimatta havaitset jotain typerää tai epäkunnioittavaa käytöstä, käännythän henkilökuntamme puoleen!

Iloista ja turvallista tanssisyksyä kaikille!

-Kaisa!