Loistavaa alkanutta vuotta 2022!

Kevätlukukausi alkaa ensi viikolla, maanantaina 10.1!!

Kalenteri on hieman muuttunut syksystä, joten tarkasta oman tuntisi / omien tuntiesi ajankohta kalenterista etukäteen: suntanssi.fi/kalenteri/

Mukaan mahtuu vielä hyvin, joten jos olet unohtanut ilmoittautua, tee se nyt: suntanssi.fi/ilmoittaudu/

Jos toivomasi ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kaisa@suntanssi.fi

Kauden alussa ryhmät aina vähän elää, joten paikka saattaa avautua ensimmäisten viikkojen aikana.

Korona-pandemia on edelleen otettava huomioon, joten tässä muutama erittäin tärkeä käytäntö, jota toivon hartaasti, että noudatatte yhtä tarkasti kuin tähänkin asti. Sun Tanssistudiolla ei ole ollut yhtään altistumista koko kahden vuoden pandemia-ajan aikana! Kiitos siitä!!

1. Sairastamme kotona. Jos sinulla on jotain oireita, lieviäkin, älä tule Tanssistudiolle. Poissaolot voi korvata kauden aikana jollain kalenterin tunnilla, mikä vastaa omaa ikäryhmääsi. Meillä voi käydä myös kertamaksuilla ja 5 kerran kortilla vaikka koko kauden.
2. Huolehdimme hyvästä hygieniasta. Pese kädet saippualla sekä tullessa että lähtiessä Tanssistudiolta. Myös käsidesiä löytyy vastaanottotiskiltä ja sitä saa käyttää. Tanssistudio siivotaan joka päivä ja lisäksi maksupääte sekä ovenkahvat pyyhitään useampaan kertaan päivän aikana.
3. Pidämme turvavälit vastaanotossa. Tule ajoissa ensimmäiselle tunnille, jotta ehdit ilmoittautua ja maksaa tuntisi ennen tunnin alkua. Jos jonoa kassalle kuitenkin syntyy, jätä turvaväli. Tunnit voi maksaa myös verkkokaupan kautta!!
4. Noudatamme viranomaisten karanteeni ohjeita. Jos olet altistunut koronalle, noudata karanteeni ohjeita.

Nämä käytännöt koskevat sekä tanssijoita, vanhempia että henkilökuntaamme!

Lisäksi vielä yksi tärkeä käytäntö, jotta kaikilla olisi mukavaa Tanssistudiolla:
5. Meille kaikki on tervetulleita sellaisena kuin on, ikään, sukupuoleen, taustaan, ulkonäköön tai verkkareiden väriin katsomatta! Sun Tanssistudio on syrjinnästä, häirinnästä ja ihan kaikesta tyhmästä vihapuheesta vapaa studio. Hyväksythän arvomme ja kohtelet kaikkia kunnioittavasti.

Jos kaikesta huolimatta havaitset jotain typerää tai epäkunnioittavaa käytöstä, käännythän henkilökuntamme puoleen!

Tutustuthan huolella kaikkiin Sun Tanssistudion sääntöihin ja toimintaohjeisiin: suntanssi.fi/toimintaohjeet

Iloista ja turvallista kevättä kaikille!
-Kaisa