Hello!

Kevätlukukausi 2021 on käynnistynyt iloisissa tunnelmissa ja lapset sekä nuoret ovat taas päässeet kiinni tanssin riemuun! Kiitos, kun olette huomioineet yhteiset toimintaohjeet. On ilo huomata, ettei käsien pesusta tarvitse enää muistuttaa, vaan se hoituu automaattisesti!

Tällä viikolla (sunnuntaina 31.1.) Tanssistudiolle saapuu jo kevään toinen vierailija, Katri Miettinen, joka opettaa hiphoppia ja housea. House tiiviskurssia meillä ei olekaan ennen ollut, joten rohkeasti vaan kaikki kokeilemaan myös tätä vauhdikasta katutanssityyliä. House on 1980 luvulla Chicagon ja New Yorkin klubeilla kehittynyt tyylisuunta, missä tyypillistä on nopean jalkatyön yhdistäminen virtaavaan vartalon liikkeeseen. Mukaan mahtuu vielä hyvin ja ilmoittautuminen onnistuu nettisivujen kautta: suntanssi.fi/ilmoittaudu.

Sebastian Visan la 6.2 tiiviskurssien aikataulu muuttui vähän, koska päätimme jakaa Commercial 13+ ryhmän kahtia. Commercial 13-15 v ryhmä tanssii jo klo: 12.30-13.30 ja Commercial 16+ klo: 13.30-15. Ryhmäjaon myötä muutamia mahtuu vielä mukaan kaikille Sebastianin tunneille!

Veera Vallivaaran Commercial tiiviskursseille 7.3 ja Mia Jaatisen Nykytanssi tiiviskursseille 10.4 mahtuu vielä hyvin!

Ennen hiihtolomaa eli viikolla 7 (15.-19.2.2021) vietämme Pyjamabileet-teemaviikkoa!! Luvassa on rentoa ja riehakasta menoa yöpuvuissa 🙂 Voit siis tulla tanssitunnille pyjamassa ja ottaa nallen, tyynyn, peiton tai jonkin muun unilelun mukaasi. Voit myös valmistella kotona oman pyjamabileet -tanssin yhdessä kaverin tai kavereiden kanssa ja esittää sen omalle ryhmälle teemaviikolla. Parhaat palkitaan pikku yllätyksillä!

Hiihtolomalla eli viikolla 8 (22.-26.2.2021) ei ole tanssitunteja.

Talvisin terveisin,
Kaisa