Loistavaa lokakuuta!!

Lokakuun lopussa Sun Tanssistudiolla vietetään ensin Halloween viikkoa ja sen jälkeen syyslomaa. Halloween viikolla 17.-21.10 tanssitunneilla tanssitaan ja pelataan Halloween teeman mukaisesti ja tanssijat voivat pukeutua hurjiin Halloween asuihin niin halutessaan. Myös erilaisia kisailuja ja niihin liittyviä palkintoja on luvassa!

Syyslomaa vietetään 22.-30.10 ja sillon Tanssistudiolla ei ole tanssitunteja.

Syysloman jälkeen alamme valmistautua joulunäytökseen, mikä järjestetään su 18.12 Promenadisalissa. Kenraaliharjoitus on samana päivänä kuin näytös, joten varatkaa tämä päivä aamusta iltaan jo kalentereistanne näytöshulinoita varten! Näytöksen aikataulu ja ryhmäjako julkaistaan marraskuun alussa, mutta hyvin todennäköisesti menemme lähes samalla aikataululla kuin viime keväänä eli nuorimmat lapsiryhmät harjoittelevat aamupäivällä (klo: 10-11.30) ja esiintyvät iltapäivällä (klo: 17), ja vähän vanhemmat nuorten ryhmät harjoittelevat päivällä (klo: 12-14) ja esiintyvät illalla (klo: 19.30).

Syyskuussa aloitettu Kids 4-5 v ryhmä lopetetaan syyslomaan, koska se jäi kuitenkin liian pieneksi. Tämän ryhmän lasten vanhempiin ollaan yhteydessä vielä henkilökohtaisesti.

Verkkokauppaan on nyt lisätty PUOLET koodi, millä pääsette maksamaan toisen puolikkaan niistä kausimaksuista, mistä on maksettu vain puolet elokuussa (3h/vko tai enemmän). Puuttuvat kausimaksun puolikkaat voi maksaa myös Tanssistudion vastaanotossa, mutta huomioittehan, että Tanssistudion vastaanotto on auki vain klo: 16-17 arkipäivisin. Maksut tulee olla maksettuna lokakuun loppuun mennessä.

Aurinkoisin terveisin,
Kaisa