Mukavaa maaliskuuta!

Muistutan vielä, että kausikortin toisen puolikkaan eräpäivä lähestyy. Maksattehan loput kausikortista siis 31.3.22 mennessä joko Tanssistudion vastaanotossa tai verkkokaupassa, jos ette ole sitä vielä maksaneet. Kevätlukukausi jatkuu 3.6.22 asti.

Kevätnäytös järjestetään su 29.5 Promenadisalissa. Muutamien ryhmien kanssa aloitimme jo näytösbiisin harjoittelun, ja loputkin ryhmät aloittavat varmasti maalis-huhtikuun vaihteessa.

Kesäkuussa järjestämme Sun Tanssistudiolla lapsille kaksi kolmipäiväistä Tanssileiriä ja nuorille kolmen illan Kesätreenit. Kesän eka Tanssileiri järjestetään ti-to 7.-9.6 ja se on tarkoitettu 7-9 v lapsille. Taso on avoin, joten meidän harrastajat voivat ottaa myös kaverinsa mukaan! Jaamme mahdollisesti leiriläiset kahteen ryhmään iän ja/tai harrastuneisuuden mukaan.

Kesän toinen Tanssileiri järjestetään ti-to 14.-16.6 ja se on tarkoitettu 10-12 v tanssin harrastajille. Tämä on jatkotason leiri, joten muutama vuosi tanssin harrastusta olisi hyvä olla.

Molemmilla leireillä tanssitaan monipuolisesti ja vauhdikkaasti, käydään joka leiripäivä lounaalla Ravintola Päreessä ja ulkoillaan vähän lounaan jälkeen. Leirin ohjelmaan kuuluu myös tanssillisia pelejä & leikkejä, tutustumista ja rentoa yhdessäoloa sekä päivän päättävä rentoutumishetki. Opettajina toimivat Nita Ikonen, Iina Salonen ja Kaisa Strandman.

Nuorten kesätreenit on tarkoitettu 13-14 v ja yli 15 v jatko- ja edistyneet tason tanssijoille. Tyylilajina on showjazz ja opettajana tuttu & tykätty vierailija Charlotta Remander. Kesätreeniin kuuluu 3 x 90 min tunti ti-to 14.-16.6.22.

Tanssileirin hinta on 150 € ja kesätreenin 50 €. Tanssileirien leiripäivinä ohjelma alkaa aina klo: 10 ja päättyy klo: 15.30. Ilmoittautuminen on nyt auki nettisivuillamme! Otamme sitovia ilmoittautumisia vastaan 15.5. asti tai kunnes paikat on täynnä.

suntanssi.fi/tanssileiri/
suntanssi.fi/kesatreenit/

Aurinkoisin terveisin,
Kaisa