Hei,

Syyslukukausi 22 on saatu käyntiin vauhdikkaasti ja iloisesti. Useimmat ovat nyt löytäneet paikkansa oikeissa ryhmissä. Muutamassa ryhmässä on silti edelleen jonoa, joten ilmoitattehan, jos lapsenne ei ole jostain syystä tulossa tunnille tai jättää paikkansa ryhmässä.

Pieniä muutoksia toimintaan on tulossa tällä viikolla, kun maanantain show 7-9 v ryhmä klo: 18.15-19.15 jää pois kalenterista. Ensi viikosta lähtien myös Tanssistudion vastaanoton aukioloajat supistuvat merkittävästi. Vastaanotto tulee olemaan auki 29.8 alkaen ainoastaan ennen ensimmäisten tuntien alkua eli klo: 16-17. Tällä viikolla 22.-26.8 vastaanotto palvelee vielä normaalisti noin klo: 16-19.30. Ensi viikosta eli 29.8 lähtien kaikki maksut, myös kertamaksut, tulee hoitaa verkkokaupassa ennen tunnille tuloa. Puuttuvista maksuista tulemme lähettämään laskut muistustusmaksun kanssa. Tanssinopettajat tulevat kirjaamaan oppilaat läsnäoleviksi tuntien aluksi tanssisaleissa 29.8 alkaen.

Syyskuun tiivarit täyttyvät nyt mukavaa tahtia, joten jos haluat mukaan Commercial tunneille 10., 17. ja 24.9, muista varata paikkasi ilmoittautumalla!

Lämpimin terveisin,
Kaisa