Suntanssi Online on käytössänne!!

Saimme kasattua online tanssistudion osoitteeseen online.suntanssi.fi 

Siellä on tällä hetkellä kolme erilaista kokonaisuutta lastentanssi, show-tanssi lapset ja street nuoret. Lisää erilaisia videoita eri opettajilta ladataan pikkuhiljaa.

Kirjautumalla sisään (sähköpostiosoite ja oma salasana) pääsee mukaan ilmaiseksi. Jos käytössä ilmenee jotain ongelmia, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni!

Online tuntien ikäryhmät ovat suuntaa antavia. Videon avulla pystytte säätelemään itse toiston ja kertauksen määrää. Edistyneemmille tanssijoille kerta / osio (esim. street koreografia) saattaa riittää, mutta perus – ja jatkotason oppilaat voivat tehdä joka osion vaikka kolme kertaa peräkkäin ennen kuin siirtyvät seuraavaan osioon. Toivon myös, että kokeilette rohkeasti erilaisia tyylejä! 

Myös Satakunnan Kansan kanssa yhteistyössä tehdyt videot tulevat meidän omalle online.suntanssi.fi sivulle pienellä viiveellä. Satakunnan Kansan tilaajille ensimmäinen, Kids 5-6 v, video tulee näkyviin huomenna 4.4.2020 osoitteessa satakunnankansa.fi/treeni

Näkisin ja kuulisin mielelläni, miten etä-tanssit sujuvat, joten jos haluatte, voitte lähettää minulle videoita, kuvia tai kommentteja omista tanssihetkistänne 🙂

Toivon, että online tanssitunneista on jotain iloa tässä erikoisessa tilanteessa. Tiedän, etteivät ne korvaa tavallista tanssituntia, mutta tämä on parasta, mitä pystyn teille tarjoamaan juuri nyt. Kevään 2020 kausikorttilaisille olen suunnitellut korvauskalenteria kesälle. Eli toivottavasti kesä-heinäkuussa kokoontumiset on taas turvallisia ja päästään tanssimaan yhdessä. Ilmoitan tästä lisää heti, kun hallituksen päätökset rajoitusten purkamisesta tulevat. 

Aurinkoisin terveisin,

Kaisa