Hei!

Rakas Päiväkirja -näytös la 5.12.2020 joudutaan valitettavasti perumaan! Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) päätti eilen 2.12.2020, että kaikki yli 20 hlön yleisötapahtumat kielletään myös Satakunnassa 3.12.2020-23.12.2020 korona-pandemian hillitsemiseksi.

Otimme tämän riskin ja vaikka peruuntuminen viime hetkellä harmittaa ihan hirveästi, ei kuitenkaan kaduta, että yritettiin. On ollut tosi hauskaa suunnitella ja harjoitella näytösnumeroita ja paljon kehittymistä on tapahtunut jokaisella!

Kaikkien ryhmien upeat esitykset tullaan videoimaan Tanssistudiolla tämän ja ensi viikon aikana. Toivomme siis, että tanssijat pukeutuvat seuraaviin harjoituksiin suunniteltuihin esiintymisasuihin ja laittavat hiukset nätisti mahdollisuuksien mukaan.

Kaikkien ryhmien esitysvideot tullaan lataamaan online.suntanssi.fi sivulle. Videoita voi katsoa kirjautumalla sivulle: oma nimi, oma spostiosoite ja salasana omaa käyttöä varten. Moni on kirjautunut palveluun jo kevään lockdownin aikana. Jos tarvitsette apua sivun käyttöön, Sun Tanssistudion henkilökunta auttaa mielellään. Ilmoitan heti, kun videot ovat valmiina katsottaviksi.

Ticketmasterilta ostetut liput voi palauttaa ticketmasterin ohjeiden mukaan. Striimi lipun ostaneet voivat ottaa yhteyttä ja toimittaa tilinumeron spostitse kaisa@suntanssi.fi rahojen palautusta varten. Palautukset tehdään ensi viikon aikana.

Nähdään Tanssistudiolla!
Aurinkoisin terveisin,
Terveisin,
Kaisa