Hei!

Tervetuloa mukaan Sun Tanssistudion aurinkoiseen menoon!

Sun Tanssistudion syyslukukausi 2021 alkaa ensi maanantaina 9.8. Löydät Sun Tanssistudion Sokoksen alakerrasta, osoitteesta Liisankatu 2-4, Pori. Meidän ovi on aivan hissien edessä -1 kerroksessa.

Syyslukukauden kalenteria päivitettiin kesän aikana hieman. Maanantaille on lisätty yksi street ryhmä 12-14 v jatko / edistyneet ja torstain tekniikka ryhmät on yhdistetty 13+ jatko ryhmäksi. Tarkistathan tuntisi alkamisajan kalenterista!

Sun Tanssistudiolla on nyt myös verkkokauppa ja syyslukukauden tunnit voi maksaa myös verkkokaupassa. Sun Tanssistudion verkkokaupan löydät täältä: suntanssi.fi/shop. Kaikki tunnit maksetaan ennen tunnille tuloa joko Tanssistudion vastaanotossa tai verkkokaupassa.

Syyslukukauden ensimmäisellä viikolla tunteja voi kokeilla edullisilla kokeilukorteilla:
10 € / 1 kokeilu
20 € / kokeile niin montaa tuntia kuin jaksat, ehdit ja haluat!
(Normaali kertamaksu on 16 € / 1 h ja 14 € / 45 min)

Kokeilukorteilla voit testata, mikä tyyli, taso ja ryhmä sopii sinulle parhaiten. Kokeilemaan pääsee kaikkia muita ryhmiä paitsi sun+ ryhmiä ja niitä, mitkä ovat täynnä. Kun haluat kokeilla ja tutustua ensin, voit ilmoittautua suoraan vastaanotossa tunnille tullessasi ja tehdä varsinaisen ilmoittautumisen netin kautta vasta, kun tiedät, missä ryhmässä haluat jatkaa.

Kauden alussa kassalla voi olla ruuhkaa, joten tule ajoissa paikalle! Jos jonoa kertyy, muista turvaväli. Huolehdimme edelleen myös hyvästä hygieniasta: käsienpesu, käsidesi ja siivous. Tanssistudiolle tullaan vain terveenä. Jos jotain flunssan oireita ilmenee, jää kotiin ja käy korona testissä. Kausikorttilaiset voivat korvata menettämänsä tunnit kalenterin muilla tunneilla syyslukukauden aikana. Lue kaikki toimintaohjeet täältä: suntanssi.fi/toimintaohjeet.

Muista ilmoittautua vastaanotossa joka kerta, kun tulet Tanssistudiolle! Jos olet maksanut korttisi (esim. 5 kerran kortti) verkkokaupassa, saat kortin vastaanotosta.

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, missä on mukava liikkua ja juomapullo. Street tunneilla tarvitset sisätennarit, eli tennarit, mitä ei ole käytetty ulkona. Tennaria valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kengän pohjaan. Mitä sileämpi pohja, sen parempi. Tanssistudion salien lattiat eivät ole liukkaita, joten show ja nykytanssitunneille suosittelemme tossuja tai sukkia.

Aurinkoista ja mukavaa tanssisyksyä kaikille!
Kaisa!