SYYSTIEDOTE
Syyslukukausi on käynnistynyt vauhdikkaasti ja ryhmät ovat täynnä innokkaita tanssijoita!

Tässä muutamia ilmoitusasioita:

Syyslomaa vietetään Tanssistudiolla ensi viikolla 21. – 27.10.2019. Syyslomalla ei ole tanssitunteja.

Itsenäisyyspäivänä perjantaina 6.12 EI ole tanssitunteja.

Poissaolot: Jos tanssitunti jää väliin ja sinulla on kausikortti, voit korvata menetetyn tunnin jollain omalle ikäryhmälle sopivalla Sun Tanssistudion tunnilla. Korvaamaan tullessasi kerro vastaanottoon nimesi ja oma ryhmäsi, tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Maksut: Kaikki tanssitunnit maksetaan Tanssistudion vastaanottossa. Osittain maksettujen kausimaksujen loppuosa tulee maksaa lokakuun loppuun mennessä! Kausikorttia syyslukukaudelle myydään vielä tämän viikon ajan.

Tanssistudiolla on myynnissä viime kevään Aikamatka -kevätnäytöksen muistitikkuja hintaan 12,5 euroa. Muistitikulla on videotallenne näytöksestä sekä Milla x Marcus ja Villen ottamat valokuvat.

Syyslukukausi huipentuu joulukuussa järjestettävään Ihmettä kaikki – joulunäytökseen, jonne kaikki tanssijat pääsevät esiintymään. Joulunäytös järjestetään Promenadisalissa sunnuntaina 15.12.2019 klo 15 ja 18. Kenraaliharjoitusta ei tänä vuonna järjestetä, koska Promenadisalissa ei ollut vapaata. Näytöksestä tulee lisää infoa marraskuun alussa! Lipunmyynti alkaa Tanssistudiolla ja ticketmaster.fi 15.11.2019. Lipun hinta on 16 euroa Tanssistudiolla, Ticketmaster lisää hintaan oman välitysmaksunsa. Lippuja on nyt 100 kpl / näytös enemmän Tanssistudiolla myynnissä, mitä viime keväänä.

Terveisin,
Kaisa.