Hyvää ystävänpäivää ❤️

Kevätlukukausi on alkanut aurinkoisesti, vaikkakin vuorotellen sairastellen. Muutamia altistumisia on nyt Tanssistudiollakin ollut, mutta ei tiettävästi yhtään jatko tartuntaa.  Hienoa, että lapset saavat nyt kuitenkin harrastaa!

Jos tanssitunti on jäänyt väliin ja sinulla on kausikortti, voit korvata menetetyn tunnin jollain omalle ikäryhmälle sopivalla Sun Tanssistudion tunnilla. Korvaamaan tullessasi kerro vastaanotossa nimesi ja oma ryhmäsi, tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Nitan muutama viikko sitten perutut keskiviikon ja torstain tunnit korvataan hiihtolomaviikolla (vko 8) eli 23. ja 24.2. normaalin aikataulun mukaan. Kaisan show 12-14 v ja sun+ tunnit korvataan vasta ennen näytöstä.

Kevätnäytöstä varten on varattu Promenadisali sunnuntaiksi 29.5.2022! Kevätnäytös treenit alkavat vasta maalis-huhtikuun vaihteessa, mutta näytöksen päivämäärä kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin.

Muutamissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa, joten jos kaipaat lisää tanssitunteja viikkoon, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
Näille tunneille mahtuu vielä hyvin:

  • Maanantai klo: 17.30-18.30 Street 8-10 v Kaisa
  • Keskiviikko klo: 16.30-17.30 Street 13-14 v jatko Kaisa
  • Torstai klo: 18-19 Show 12-14 v Kaisa
  • Perjantai klo: 16.30-17.30 Dance 7-8 v Nita

Tunneille voi tulla mukaan vielä helmi-maaliskuussa ja kausikorttia myydään maaliskuun loppuun asti. Tanssitunnit voi maksaa Tanssistudion vastaanoton lisäksi myös verkkokaupassa suntanssi.fi/product-category/kortit.

Osittain maksettujen kausimaksujen loppuosa tulee maksaa maaliskuun loppuun mennessä! Sama puolitus (verkkokaupan koodi: PUOLET) toimii edelleen.

Sun Tanssistudio viettää hiihtolomaa viikolla 8. Hiihtolomalla 21.-25.2.2022 pidetään vain ne korvattavat Nitan tunnit, muita tunteja ei hiihtolomalla pidetä.

Aurinkoisin terveisin,
Kaisa