Haemme tanssinopettajaa!

 

Sun Tanssistudio hakee tanssinopettajaa syyslukukaudelle 2022. Tarjolla on tuntitöitä yhtenä tai useampana iltana viikossa. Mahdollisuus on myös jatkaa kevätlukukaudella.

Sun Tanssistudio on pienehkö tanssikoulu Porissa, missä kaikki 322 oppilasta tunnetaan nimeltä. Olemme tunnettuja energisestä meiningistä ja kannustavasta ilmapiiristä. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostuneessa ja aurinkoisessa työyhteisössä, motivoituneiden ja ihanien oppilaiden kanssa, siisteissä, avarissa ja kauniissa tiloissa Porin keskustassa. Työ on monipuolista ja luovaa. Tanssinopettajalla on vapaus toteuttaa itseään sekä mahdollisuus kehittyä niin opettajana kuin koreografinakin.  

Toivomme hakijalta tanssinopettajan koulutusta tai kokemusta alalta, yhden tai useamman tyylilajin hallintaa sekä halua että kykyä opettaa eri ikäisiä ja tasoisia tanssijoita. Lisäksi arvostamme persoonallista tyyliä ja paloa koreografiseen työhön. Kaikki  tanssinopettajamme osallistuvat näytösten suunnitteluun ja mahdollisuus on myös kilpailuihin tähtäävien teosten koreografioimiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 1.5.2022 mennessä osoitteeseen kaisa@suntanssi.fi 

 

Työ alkaa: 8.8.2022. 

Palkkaus: Tanssinopettajan TES :n mukaan.

Lisätietoja: 050 5431134 (parhaiten minut tavoittaa arkisin klo: 10-14)

Lisää meistä: https://suntanssi.fi 

 

Aurinkoisin terveisin,

Kaisa Strandman

 

 

 

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Toimintaohjeet