Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Suvi

Suvi

Suvi on eri tanssilajien monipuolinen taituri, jolla on tanssitaustaa jo lähemmäs 20 vuodelta tanssikeikkailun, musikaalien ja tanssikilpailuiden muodossa. Hän on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2013 lähtien ja valmentaa nyt kolmatta vuotta Contemporary Jazz -kisaryhmää Tampereella. Suvilla on myös filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta. Tanssinopettajana Suvi haluaa painottaa eri tanssilajien teknistä osaamista ja monipuolisuutta. Hän painottaakin oman monipuolisen tanssitaustansa valossa, että eri tanssilajeihin tutustuminen on tärkeää ja hyödyllistä. Eri tanssilajit tukevat toisiaan ja vahvistavat tanssijoiden omaa persoonallista liikekieltä. Suvi haluaa tunneillaan painottaa myös ilmaisuvoiman merkitystä tanssissa.

Tiina

Tiina

Tiina on porilainen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, jonka tanssitausta on baletissa, jazztanssissa, streetissä ja nykytanssissa. Tiina toimii myös teatterin ja esittävien taiteiden parissa.

Koulutukseltaan Tiina on tanssinopettaja (OAMK) ja viimeistelee parhaillaan opintojansa
Teatterikorkeakoulussa ja valmistuu tanssitaiteen maisteriksi keväällä 2017.

New Yorkissa suoritettu vaihto-opiskelu (Dance New Amsterdam, Alvin Ailey, Broadway Dance Center ja Peridance ), Sm-kisa kokemus (mm. street sm 6.sija , performing arts 3.sija) ,15-vuoden tanssinopetus kokemus sekä Teatterikorkeakoulun opinnot ovat muokanneet Tiinasta laaja-alaisesti tanssista ja taiteesta kiinnostuneen opettajan ja tanssijan. Opettamisen lisäksi Tiina toimii koreografina ja esiintyjänä (mm. Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, LEHTISANTA ja anssi Teellä –festivaalin taiteellinen johtaja ).

Tiina ajattelee, että tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja kehollisuutta sekä auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin. Tiinan tanssitunneilla etsitään erilaisia liikkumisen laatuja, toimimisen dynamiikkoja, olemisen tasoja, kokonaisvaltaista liikettä tässä ajassa, koska jokainen on tanssija ja oman elämänsä koreografi.

Marimilla

Marimilla

Olen harrastanut tanssia 10 vuotiaasta ja suntanssilla olen ollut ensimmäisestä kaudesta lähtien. Ohjannut olen neljä vuotta noormarkun naisvoimistelijoissa. Muuta ohjauskokemusta olen saanut suntanssin tanssisynttäreiltä. Lisäksi olen suorittanut tet-harjoitteluni Noormarkun Yhtenäiskoulussa, jossa työnkuvani oli pitää tanssitunteja ala- ja yläkouluikäisille.

Olen käynyt Suomen voimisteluliiton jumppaohjaajakoulutuksen ja B-Boy & B-Girl Dojo katutanssin opettajakoulutuksen.

Suntanssi on mahdollistanut sen, että olen voinut harrastaa tanssia monipuolisesti. Olen käynyt street, show, heels ja contemporary tunneilla. Näistä vahvoin ja suosikkini on street, jota olen harrastanut pisimpään.

Minulle tanssi on rakas harrastus ja se mikä tuo aina hymyn huulille. Tämä on myös tanssituntieni tavoite.

Charlotta

Charlotta

Charlotta on Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 valmistunut tanssinopettaja. Pääaineina hänellä on ollut jazztanssi, baletti ja nykytanssi, mutta kokemusta löytyy paljon myös showtanssista, stepistä ja heels-tunneista.

Tanssi on vienyt Charlottaa Turun lisäksi opiskelijavaihtoon Tukholmaan ja opetusharjoitteluun Brisbaneen, Australiaan. Kansainvälisyys on auttanut häntä ymmärtämään eri maiden eroja tanssikulttuurissa ja monipuolistanut näkemystä liikkeestä ja liikkumisesta.

Tanssiharrastus alkoi jo nuorena 3-vuotiaana pirpanana Lohjalla, jonka jälkeen matka jatkui Porin kautta Turkuun. Monet tanssikilpailut sekä Suomessa että ulkomailla, rankat treenit nuoresta pitäen sekä tanssinopettajakoulutus ovat muovanneet Charlotasta teknisen ja monipuolisen tanssijan. Charlotta pitääkin tärkeänä myös tanssinopettajan omaa kehitystä tanssijana, koska silloin opettaja voi jakaa oppimaansa aidosti oppilailleen.

Charlotan tanssitunnit ovat rytmisen vauhdikkaita, teknisiä ja kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti. Sopivan vaativat, mutta iloiset tunnit kehittävät tanssijoiden tanssijuutta sekä tekniikkaa. Hyvinvointi, kuten kehonhuolto ja ravitsemus, kuuluvat tärkeänä osana Charlotan elämään, joten nämä asiat saatat myös bongata kyseisillä tunneilla!

Eveliina

Eveliina

Opiskelin itseni ammattitanssijaksi Outokummussa. Sieltä hiljattain olen palannut takaisin Poriin, kaupunkiin josta tanssijan polkuni alun perin on alkanut. Olen värittänyt reittiäni ammattilaisuuteen lukuisten eri tanssilajien kautta, aina kuitenkin pääpaino katu- ja nykytanssissa. Matkan varrella olen toiminut tanssijana ja esiintyjänä monissa eri teoksissa, sekä koreografina ja ohjaajana voimistelu- ja tanssiryhmille. Opintoni veivät minut myös hetkeksi Latviaan, jossa työskentelin sekä oppilaana että opettajana nykytanssin, kansantanssin, baletin ja hip hopin parissa (Latvian College of Culture). Tämän lisäksi olen yksi sinikka lehtisanta -kollektiivin perustajajäsenistä.
Tunneillani keskitytään liikkeen rytmiin, sen tasoihin ja lukemattomiin suuntiin, etsitään mistä liike lähtee ja mihin se päättyy, ja enne kaikkea nautitaan tanssin synnyttämästä ilosta ja energiasta!

Ennen Sun Tanssistudiolla ohjaajana aloittamista osallistun KiddieJam -lastentanssinohjaaja koulutukseen Tampereella.

Kimberly

Kimberly

Kimberly is a dancer/choreographer/dance educator originally from Sacramento, California. She graduated from AMK in Kuopio with her bachelors degree in Dance Pedagogy in 2016. She is currently coaching for PrimeDancers at Studio Move in Tampere and dancing for Jokerit Dance Team in Helsinki. She has worked on Silja Line Symphony dancing with Scandinavian Dancers 2015-2016. She was a dancer for EuroBasket 2016 in Helsinki with Lumiere Production, and currently training in Helsinki in many dance classes to better her career. Kimberly has been sharing her work in many different cities in Finland for 5 years now and hopes to continue to share her love for dance. Kimberly’s classes are upbeat, and energized. She focuses on performing but also having fun.

Josefiina

Josefiina

Josefiina on katulajeihin erikoistunut tanssija/tanssinopettaja. Hän on opettanut vuodesta 2015 lähtien ja kilpaillut ryhmissä vuodesta 2013. Tanssijana Josefiina haluaa kehittyä jatkuvasti ja kouluttaa itseään ulkomailla ja Suomessa alan parhaimpien opissa. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy useista tapahtumista ja artistien taustalta.

Opettajana Josefiina haluaa auttaa oppilaita tuntemaan musiikkia paremmin, löytämään itselleen luontaisen tavan liikkua ja kehittämään esiintymistaitoja tanssimisen ohella. Hänelle on tärkeää että tanssiminen tuntuu hyvältä sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Polttarit

Toimintaohjeet