Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Suvi

Suvi

Suvi on eri tanssilajien monipuolinen taituri, jolla on tanssitaustaa jo lähemmäs 20 vuodelta tanssikeikkailun, musikaalien ja tanssikilpailuiden muodossa. Hän on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2013 lähtien ja valmentaa nyt kolmatta vuotta Contemporary Jazz -kisaryhmää Tampereella. Suvilla on myös filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta. Tanssinopettajana Suvi haluaa painottaa eri tanssilajien teknistä osaamista ja monipuolisuutta. Hän painottaakin oman monipuolisen tanssitaustansa valossa, että eri tanssilajeihin tutustuminen on tärkeää ja hyödyllistä. Eri tanssilajit tukevat toisiaan ja vahvistavat tanssijoiden omaa persoonallista liikekieltä. Suvi haluaa tunneillaan painottaa myös ilmaisuvoiman merkitystä tanssissa.

Tiina

Tiina

Tiina on porilainen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, jonka tanssitausta on baletissa, jazztanssissa, streetissä ja nykytanssissa. Tiina toimii myös teatterin ja esittävien taiteiden parissa.

Koulutukseltaan Tiina on tanssinopettaja (OAMK) ja viimeistelee parhaillaan opintojansa
Teatterikorkeakoulussa ja valmistuu tanssitaiteen maisteriksi keväällä 2017.

New Yorkissa suoritettu vaihto-opiskelu (Dance New Amsterdam, Alvin Ailey, Broadway Dance Center ja Peridance ), Sm-kisa kokemus (mm. street sm 6.sija , performing arts 3.sija) ,15-vuoden tanssinopetus kokemus sekä Teatterikorkeakoulun opinnot ovat muokanneet Tiinasta laaja-alaisesti tanssista ja taiteesta kiinnostuneen opettajan ja tanssijan. Opettamisen lisäksi Tiina toimii koreografina ja esiintyjänä (mm. Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, LEHTISANTA ja anssi Teellä –festivaalin taiteellinen johtaja ).

Tiina ajattelee, että tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja kehollisuutta sekä auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin. Tiinan tanssitunneilla etsitään erilaisia liikkumisen laatuja, toimimisen dynamiikkoja, olemisen tasoja, kokonaisvaltaista liikettä tässä ajassa, koska jokainen on tanssija ja oman elämänsä koreografi.

Charlotta

Charlotta

Charlotta on Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 valmistunut tanssinopettaja. Pääaineina hänellä on ollut jazztanssi, baletti ja nykytanssi, mutta kokemusta löytyy paljon myös showtanssista, stepistä ja heels-tunneista.

Tanssi on vienyt Charlottaa Turun lisäksi opiskelijavaihtoon Tukholmaan ja opetusharjoitteluun Brisbaneen, Australiaan. Kansainvälisyys on auttanut häntä ymmärtämään eri maiden eroja tanssikulttuurissa ja monipuolistanut näkemystä liikkeestä ja liikkumisesta.

Tanssiharrastus alkoi jo nuorena 3-vuotiaana pirpanana Lohjalla, jonka jälkeen matka jatkui Porin kautta Turkuun. Monet tanssikilpailut sekä Suomessa että ulkomailla, rankat treenit nuoresta pitäen sekä tanssinopettajakoulutus ovat muovanneet Charlotasta teknisen ja monipuolisen tanssijan. Charlotta pitääkin tärkeänä myös tanssinopettajan omaa kehitystä tanssijana, koska silloin opettaja voi jakaa oppimaansa aidosti oppilailleen.

Charlotan tanssitunnit ovat rytmisen vauhdikkaita, teknisiä ja kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti. Sopivan vaativat, mutta iloiset tunnit kehittävät tanssijoiden tanssijuutta sekä tekniikkaa. Hyvinvointi, kuten kehonhuolto ja ravitsemus, kuuluvat tärkeänä osana Charlotan elämään, joten nämä asiat saatat myös bongata kyseisillä tunneilla!

Essi

Essi

Essi on tanssinut 15 vuotta eri lajeja, päälajeina street ja nykytanssi sekä ohjannut omia streetryhmiä 9 vuotta.

Essin tunnilla mennään täysillä, isosti, jokaisen omaa tyyliä vaalien ja hyvällä meiningillä.
Essi on toiminut tanssijana erilaisissa produktioissa kuten Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, Waterloon Naiset ja LEHTISANTA kokoonpanoissa.

Essillä on myös sm-kisa kokemusta kilpailijana niin streettanssin kuin performing arts puolella.
Päivisin Essi opiskelee oikeustieteeen maisteriksi ja illat hän tanssii.

Ellen

Ellen

Löysin itsestäni tanssijan 15-vuotiaana Sun Tanssistudiolla ja siitä on lyhyessä ajassa tullut tärkeä osa identiteettiäni. Siksi haluan myös välittää eteenpäin tanssimisesta saamaani energiaa ja hyvää fiilistä sekä esiintymällä että ohjaamalla sitä nuoremmille.

Aikaisempaa kokemusta liikunnanohjaamisesta minulla on kaksi vuotta voimistelusta, jonka kautta olen käynyt ohjauksen ja tuomaroinnin alkeiskurssit. Lisäksi olen käynyt Pitkis – liikuntaleirillä nuorisojohtajakoulutukset ja toiminut siellä showdance – lajin kouluttajana ja myöhemmin lajijohtajana.

Tällä hetkellä työskentelen Porin teatterissa tanssija-avustajana ja ohjaan Sun Tanssistudiolla viikonloppuisin lasten tanssitunteja sekä tanssisynttäreitä. Käyn myös itse aktiivisesti tanssistudion tunneilla ja olen harrastanut siellä monipuolisesti eri tanssilajeja, joista tärkeimpiä minulle ovat street ja nykytanssi.

Tavoitteeni tanssinohjaajana on tarjota oppilaille tanssiteknistä pohjaa sekä kasvattaa heidän luovuuttaan, itsevarmuuttaan ja iloaan tanssia.

Marimilla

Marimilla

Olen harrastanut tanssia 10 vuotiaasta ja suntanssilla olen ollut ensimmäisestä kaudesta lähtien. Ohjannut olen neljä vuotta noormarkun naisvoimistelijoissa. Muuta ohjauskokemusta olen saanut suntanssin tanssisynttäreiltä. Lisäksi olen suorittanut tet-harjoitteluni Noormarkun Yhtenäiskoulussa, jossa työnkuvani oli pitää tanssitunteja ala- ja yläkouluikäisille.

Olen käynyt Suomen voimisteluliiton jumppaohjaajakoulutuksen ja B-Boy & B-Girl Dojo katutanssin opettajakoulutuksen.

Suntanssi on mahdollistanut sen, että olen voinut harrastaa tanssia monipuolisesti. Olen käynyt street, show, heels ja contemporary tunneilla. Näistä vahvoin ja suosikkini on street, jota olen harrastanut pisimpään.

Minulle tanssi on rakas harrastus ja se mikä tuo aina hymyn huulille. Tämä on myös tanssituntieni tavoite.

Hanna

Hanna

Hanna on koulutukseltaan Liikuntaneuvoja (LPT), Personal Trainer sekä Uimaopettaja. Hanna on käynyt lisäkoulutuksia lihaskalvoihin ja palautumiseen sekä muutenkin liikunta-alaan liittyen, mm. Ryhmäliikunnanohjaajan syventävän jatkokoulutuksen (taso 2).

Hanna on harrastanut tanssia intohimoisesti 10 vuotiaasta, lajeina mm. baletti, jazz ja nykytanssi. Hän on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän. Baletissa Hannaa kiehtoo sen kauneus, linjakkuus ja keveys. Baletti vahvistaa jokaisessa tanssin lajissa tarvittavaa kehon optimaalista linjausta ja näin parantaa esimerkiksi hyppytekniikkaa ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä.

Hanna on saanut lihaskalvojen lempeällä huoltamisella helpotusta lihaskipuihin sekä lihaskireyksiin, joten hän haluaa ohjata ja kertoa siitä eteenpäin, jotta muillakin on mahdollisuus löytää samat hyödyt!

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Polttarit

Toimintaohjeet