Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Suvi

Suvi

Suvi on eri tanssilajien monipuolinen taituri, jolla on tanssitaustaa jo lähemmäs 20 vuodelta tanssikeikkailun, musikaalien ja tanssikilpailuiden muodossa. Hän on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2013 lähtien ja valmentaa nyt kolmatta vuotta Contemporary Jazz -kisaryhmää Tampereella. Suvilla on myös filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta. Tanssinopettajana Suvi haluaa painottaa eri tanssilajien teknistä osaamista ja monipuolisuutta. Hän painottaakin oman monipuolisen tanssitaustansa valossa, että eri tanssilajeihin tutustuminen on tärkeää ja hyödyllistä. Eri tanssilajit tukevat toisiaan ja vahvistavat tanssijoiden omaa persoonallista liikekieltä. Suvi haluaa tunneillaan painottaa myös ilmaisuvoiman merkitystä tanssissa.

Tiina

Tiina

Tiina on porilainen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, jonka tanssitausta on baletissa, jazztanssissa, streetissä ja nykytanssissa. Tiina toimii myös teatterin ja esittävien taiteiden parissa.

Koulutukseltaan Tiina on tanssinopettaja (OAMK) ja viimeistelee parhaillaan opintojansa
Teatterikorkeakoulussa ja valmistuu tanssitaiteen maisteriksi keväällä 2017.

New Yorkissa suoritettu vaihto-opiskelu (Dance New Amsterdam, Alvin Ailey, Broadway Dance Center ja Peridance ), Sm-kisa kokemus (mm. street sm 6.sija , performing arts 3.sija) ,15-vuoden tanssinopetus kokemus sekä Teatterikorkeakoulun opinnot ovat muokanneet Tiinasta laaja-alaisesti tanssista ja taiteesta kiinnostuneen opettajan ja tanssijan. Opettamisen lisäksi Tiina toimii koreografina ja esiintyjänä (mm. Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, LEHTISANTA ja anssi Teellä –festivaalin taiteellinen johtaja ).

Tiina ajattelee, että tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja kehollisuutta sekä auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin. Tiinan tanssitunneilla etsitään erilaisia liikkumisen laatuja, toimimisen dynamiikkoja, olemisen tasoja, kokonaisvaltaista liikettä tässä ajassa, koska jokainen on tanssija ja oman elämänsä koreografi.

Virpi

Virpi

Virpi Salmi on Rovaniemeltä Tampereen kautta Ulvilaan asettunut 27 –vuotias ikuinen opiskelija. Ammatteja on jo kolme ja neljättä Virpi suorittaa Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Tanssia, erityisesti street lajeja, mutta myös jazzia ja paritanssia, Virpi on harrastanut lapsuudesta asti. Virpi on opettanut hiphoppia ja perheliikuntaa Porissa ja Ulvilassa vuodesta 2010.

Mona

Mona

Mona on 30 vuotias liikuntaneuvoja, joka työskentelee Euran urheilutalolla liikunnanohjaajana ja uimakoulun opettajana. Lauantaisin Mona ohjaa Sun Tanssistudion lasten tanssitunteja sekä vastaa siitä, että tanssisynttäreillä on hauskaa menoa ja meininkiä. Mona ohjaa lapsia ja nuoria monen vuoden kokemuksella. Ohjauskokemusta on kertynyt tanssin ja uinnin lisäksi monesta muustakin lajista. Oman lapsuutensa ja nuoruutensa Mona vietti pääosin tanssien jazzia, modernia, steppiä ja katutanssilajeja. Vuosien kuluessa rakas tanssiharrastus on vaihtunut ohjaajan töihin.

Marimilla

Marimilla

Olen harrastanut tanssia 10 vuotiaasta ja suntanssilla olen ollut ensimmäisestä kaudesta lähtien. Ohjannut olen neljä vuotta noormarkun naisvoimistelijoissa. Muuta ohjauskokemusta olen saanut suntanssin tanssisynttäreiltä. Lisäksi olen suorittanut tet-harjoitteluni Noormarkun Yhtenäiskoulussa, jossa työnkuvani oli pitää tanssitunteja ala- ja yläkouluikäisille.

Olen käynyt Suomen voimisteluliiton jumppaohjaajakoulutuksen ja B-Boy & B-Girl Dojo katutanssin opettajakoulutuksen.

Suntanssi on mahdollistanut sen, että olen voinut harrastaa tanssia monipuolisesti. Olen käynyt street, show, heels ja contemporary tunneilla. Näistä vahvoin ja suosikkini on street, jota olen harrastanut pisimpään.

Minulle tanssi on rakas harrastus ja se mikä tuo aina hymyn huulille. Tämä on myös tanssituntieni tavoite.

Essi

Essi

Essi on tanssinut 15 vuotta eri lajeja, päälajeina street ja nykytanssi sekä ohjannut omia streetryhmiä 9 vuotta.

Essin tunnilla mennään täysillä, isosti, jokaisen omaa tyyliä vaalien ja hyvällä meiningillä.
Essi on toiminut tanssijana erilaisissa produktioissa kuten Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, Waterloon Naiset ja LEHTISANTA kokoonpanoissa.

Essillä on myös sm-kisa kokemusta kilpailijana niin streettanssin kuin performing arts puolella.
Päivisin Essi opiskelee oikeustieteeen maisteriksi ja illat hän tanssii.

Ilmoittaudu

Tästä

Hinnasto

Katso

Kalenteri

Katso

Opettajat

Katso

Tuntikuvaukset

Katso

Tanssisynttärit

Katso

Polttarit

Katso

Toimintaohjeet

Katso