Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Tiina

Tiina

Tiina on porilainen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, jonka tanssitausta on baletissa, jazztanssissa, streetissä ja nykytanssissa. Tiina toimii myös teatterin ja esittävien taiteiden parissa.

Koulutukseltaan Tiina on tanssinopettaja (OAMK) ja viimeistelee parhaillaan opintojansa
Teatterikorkeakoulussa ja valmistuu tanssitaiteen maisteriksi keväällä 2017.

New Yorkissa suoritettu vaihto-opiskelu (Dance New Amsterdam, Alvin Ailey, Broadway Dance Center ja Peridance ), Sm-kisa kokemus (mm. street sm 6.sija , performing arts 3.sija) ,15-vuoden tanssinopetus kokemus sekä Teatterikorkeakoulun opinnot ovat muokanneet Tiinasta laaja-alaisesti tanssista ja taiteesta kiinnostuneen opettajan ja tanssijan. Opettamisen lisäksi Tiina toimii koreografina ja esiintyjänä (mm. Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, LEHTISANTA ja anssi Teellä –festivaalin taiteellinen johtaja ).

Tiina ajattelee, että tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja kehollisuutta sekä auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin. Tiinan tanssitunneilla etsitään erilaisia liikkumisen laatuja, toimimisen dynamiikkoja, olemisen tasoja, kokonaisvaltaista liikettä tässä ajassa, koska jokainen on tanssija ja oman elämänsä koreografi.

Marimilla

Marimilla

Olen harrastanut tanssia 10 vuotiaasta ja suntanssilla olen ollut ensimmäisestä kaudesta lähtien. Ohjannut olen neljä vuotta noormarkun naisvoimistelijoissa. Muuta ohjauskokemusta olen saanut suntanssin tanssisynttäreiltä. Lisäksi olen suorittanut tet-harjoitteluni Noormarkun Yhtenäiskoulussa, jossa työnkuvani oli pitää tanssitunteja ala- ja yläkouluikäisille.

Olen käynyt Suomen voimisteluliiton jumppaohjaajakoulutuksen ja B-Boy & B-Girl Dojo katutanssin opettajakoulutuksen.

Suntanssi on mahdollistanut sen, että olen voinut harrastaa tanssia monipuolisesti. Olen käynyt street, show, heels ja contemporary tunneilla. Näistä vahvoin ja suosikkini on street, jota olen harrastanut pisimpään.

Minulle tanssi on rakas harrastus ja se mikä tuo aina hymyn huulille. Tämä on myös tanssituntieni tavoite.

Charlotta

Charlotta

Charlotta on Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 valmistunut tanssinopettaja. Pääaineina hänellä on ollut jazztanssi, baletti ja nykytanssi, mutta kokemusta löytyy paljon myös showtanssista, stepistä ja heels-tunneista.

Tanssi on vienyt Charlottaa Turun lisäksi opiskelijavaihtoon Tukholmaan ja opetusharjoitteluun Brisbaneen, Australiaan. Kansainvälisyys on auttanut häntä ymmärtämään eri maiden eroja tanssikulttuurissa ja monipuolistanut näkemystä liikkeestä ja liikkumisesta.

Tanssiharrastus alkoi jo nuorena 3-vuotiaana pirpanana Lohjalla, jonka jälkeen matka jatkui Porin kautta Turkuun. Monet tanssikilpailut sekä Suomessa että ulkomailla, rankat treenit nuoresta pitäen sekä tanssinopettajakoulutus ovat muovanneet Charlotasta teknisen ja monipuolisen tanssijan. Charlotta pitääkin tärkeänä myös tanssinopettajan omaa kehitystä tanssijana, koska silloin opettaja voi jakaa oppimaansa aidosti oppilailleen.

Charlotan tanssitunnit ovat rytmisen vauhdikkaita, teknisiä ja kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti. Sopivan vaativat, mutta iloiset tunnit kehittävät tanssijoiden tanssijuutta sekä tekniikkaa. Hyvinvointi, kuten kehonhuolto ja ravitsemus, kuuluvat tärkeänä osana Charlotan elämään, joten nämä asiat saatat myös bongata kyseisillä tunneilla!

Eveliina

Eveliina

Opiskelin itseni ammattitanssijaksi Outokummussa. Sieltä hiljattain olen palannut takaisin Poriin, kaupunkiin josta tanssijan polkuni alun perin on alkanut. Olen värittänyt reittiäni ammattilaisuuteen lukuisten eri tanssilajien kautta, aina kuitenkin pääpaino katu- ja nykytanssissa. Matkan varrella olen toiminut tanssijana ja esiintyjänä monissa eri teoksissa, sekä koreografina ja ohjaajana voimistelu- ja tanssiryhmille. Opintoni veivät minut myös hetkeksi Latviaan, jossa työskentelin sekä oppilaana että opettajana nykytanssin, kansantanssin, baletin ja hip hopin parissa (Latvian College of Culture). Tämän lisäksi olen yksi sinikka lehtisanta -kollektiivin perustajajäsenistä.
Tunneillani keskitytään liikkeen rytmiin, sen tasoihin ja lukemattomiin suuntiin, etsitään mistä liike lähtee ja mihin se päättyy, ja enne kaikkea nautitaan tanssin synnyttämästä ilosta ja energiasta!

Ennen Sun Tanssistudiolla ohjaajana aloittamista osallistun KiddieJam -lastentanssinohjaaja koulutukseen Tampereella.

Nita

Nita

Tanssi on ollut osana elämääni noin 2-vuotiaasta lähtien. Aktiivisen tanssiharrastukseni aloitin vuonna 2013, kun Sun Tanssistudio perustettiin Poriin. Aloitin show-tanssilla, ja siitä olen jatkanut monipuolisesti eri lajien kokeilemista haastaen ja kehittäen itseäni. Lajit ovat yltäneet mm. heelsistä nykytanssiin. Omat vahvuuteni ovat show- ja street-tanssissa.

Ohjauskokemusta olen saanut pitämällä Sun Tanssistudiolla tanssisynttäreitä, sekä käymällä KiddieJam -ohjaajakoulutuksen. Olen ollut myös pitämässä ala-astelaisille tanssipajoja.

Tunneillani tärkeintä on herättää ilo ja rakkaus tanssimista kohtaan, sekä kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteeni tunneilla on saada hymy kaikkien huulille.

Sebastian

Sebastian

Sebastian Visa on koko elämänsä tanssinut tanssinopettaja, koreografi ja ohjaaja. Hänen tanssitaustansa on hyvin laaja, lähtien showlajeista streetlajeihin. Nykyään Sebastianilla on pääpaino commercial-tanssissa, jossa hän yhdistelee eri lajeja ja tyylejä. Koreografioissaan hän käyttää nopeita ja vahvoja liikkeitä sulautettuna yhteen pehmeään kehonliikkeeseen. Sebastianilla on useita mitalisijoituksia mm. Street SM ja Performing Arts SM -kilpailuista eri kokoonpanojen kanssa. Tanssinopettajuuden lisäksi Sebastian toimii koreografina ja ohjaajana suomalaisille artisteille.

Laji-esittelyt:

Commercial Street
Commercial Street -tunnilla keskitytään streetlajien “kaupallisempaan” puoleen, jota näkee esimerkiksi musiikkivideoilla ja artistien live-esiintymisissä. Tunti on koreografiapainotteinen.

Commercial Heels
Commercial Heels-tunnilla liikutaan ja tanssitaan korkokengissä. Tanssityylin pohjana on Commercial-tanssi, nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssi, joka yhdistää liikkeitä niin show- kuin street- lajeista.

Heels Walk & Pose
Heels Walk & Pose -tunnilla harjoitellaan kävelyä, liikkumista ja poseeraamista korkokengissä. Avoin taso sopii hyvin kenelle tahansa, aloittelijasta konkariin. Tunnilla tehdään harjoituksia, jotka kehittävät itsevarmuutta ja luontevuutta liikkua koroissa.

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Polttarit

Toimintaohjeet