Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Nita

Nita

Tanssi on ollut osana elämääni noin 2-vuotiaasta lähtien. Aktiivisen tanssiharrastukseni aloitin vuonna 2013, kun Sun Tanssistudio perustettiin Poriin. Aloitin show-tanssilla, ja siitä olen jatkanut monipuolisesti eri lajien kokeilemista haastaen ja kehittäen itseäni. Lajit ovat yltäneet mm. heelsistä nykytanssiin. Omat vahvuuteni ovat show- ja street-tanssissa.

Ohjauskokemusta olen saanut pitämällä Sun Tanssistudiolla tanssisynttäreitä, sekä käymällä KiddieJam -ohjaajakoulutuksen. Olen ollut myös pitämässä ala-astelaisille tanssipajoja.

Tunneillani tärkeintä on herättää ilo ja rakkaus tanssimista kohtaan, sekä kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteeni tunneilla on saada hymy kaikkien huulille.

Anni

Anni

Olen harrastanut tanssillisia lajeja koko elämäni, ja Sun Tanssistudiolla aloitin heti ensimmäisenä kautena vuonna 2013. Siitä lähtien olen tanssinut monipuolisesti erilaisia lajeja ja tyylejä kokeillen, ja innostunut tanssimisesta aina yhä enemmän. Suosikkityylini ja vahvuuteni löytyvät showtanssista.

Aloitin työskentelyn Sun Tanssistudiolla vuoden 2020 syksyllä tanssisynttäreitä pitämällä ja sijaistamalla erilaisia tunteja aina tarvittaessa.

Tanssissa parasta mielestäni on lajien monipuolisuus ja se, miten tanssiessa unohtaa kaiken muun. Haluan tunneillani kannustaa kaikkia yrittämään parhaansa ja myös jakaa oppilaille sitä iloa, jota olen tanssimisesta itse saanut.

Kira

Kira

Olen harrastanut tanssia pienestä pitäen. Sun Tanssistudiolla aloitin vuonna 2014 ja siitä lähtien tanssi on ollut elämässäni mukana. Lajeja olen kokeillut monenlaisia, esimerkiksi balettia, heelsiä, discoa ja nykytanssia. Omat suosikkini ja vahvuuteni ovat kuitenkin show- sekä lyyriset tanssit.

Kokemusta lasten kanssa olen saanut erilaisten kerhojen ja leirien vetämisistä sekä ala-asteella työskentelystä. Olen työskennellyt myös Sun Tanssistudion vastaanotossa.

Vaikka omiin suosikkeihini kuuluu enemmän lyyriset ja rauhalliset tanssit, ei energiaa omilta tunneiltani puutu. Tunneillani tärkeää on ilon ja onnistumisen tunteen kokeminen.

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Toimintaohjeet