Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Maimi

Maimi

Olen harrastanut tanssia 10 vuotiaasta ja suntanssilla olen ollut ensimmäisestä kaudesta lähtien. Ohjannut olen neljä vuotta noormarkun naisvoimistelijoissa. Muuta ohjauskokemusta olen saanut suntanssin tanssisynttäreiltä. Lisäksi olen suorittanut tet-harjoitteluni Noormarkun Yhtenäiskoulussa, jossa työnkuvani oli pitää tanssitunteja ala- ja yläkouluikäisille.

Olen käynyt Suomen voimisteluliiton jumppaohjaajakoulutuksen ja B-Boy & B-Girl Dojo katutanssin opettajakoulutuksen.

Suntanssi on mahdollistanut sen, että olen voinut harrastaa tanssia monipuolisesti. Olen käynyt street, show, heels ja contemporary tunneilla. Näistä vahvoin ja suosikkini on street, jota olen harrastanut pisimpään.

Minulle tanssi on rakas harrastus ja se mikä tuo aina hymyn huulille. Tämä on myös tanssituntieni tavoite.

Charlotta

Charlotta

Charlotta on Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 valmistunut tanssinopettaja. Pääaineina hänellä on ollut jazztanssi, baletti ja nykytanssi, mutta kokemusta löytyy paljon myös showtanssista, stepistä ja heels-tunneista.

Tanssi on vienyt Charlottaa Turun lisäksi opiskelijavaihtoon Tukholmaan ja opetusharjoitteluun Brisbaneen, Australiaan. Kansainvälisyys on auttanut häntä ymmärtämään eri maiden eroja tanssikulttuurissa ja monipuolistanut näkemystä liikkeestä ja liikkumisesta.

Tanssiharrastus alkoi jo nuorena 3-vuotiaana pirpanana Lohjalla, jonka jälkeen matka jatkui Porin kautta Turkuun. Monet tanssikilpailut sekä Suomessa että ulkomailla, rankat treenit nuoresta pitäen sekä tanssinopettajakoulutus ovat muovanneet Charlotasta teknisen ja monipuolisen tanssijan. Charlotta pitääkin tärkeänä myös tanssinopettajan omaa kehitystä tanssijana, koska silloin opettaja voi jakaa oppimaansa aidosti oppilailleen.

Charlotan tanssitunnit ovat rytmisen vauhdikkaita, teknisiä ja kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti. Sopivan vaativat, mutta iloiset tunnit kehittävät tanssijoiden tanssijuutta sekä tekniikkaa. Hyvinvointi, kuten kehonhuolto ja ravitsemus, kuuluvat tärkeänä osana Charlotan elämään, joten nämä asiat saatat myös bongata kyseisillä tunneilla!

Nita

Nita

Tanssi on ollut osana elämääni noin 2-vuotiaasta lähtien. Aktiivisen tanssiharrastukseni aloitin vuonna 2013, kun Sun Tanssistudio perustettiin Poriin. Aloitin show-tanssilla, ja siitä olen jatkanut monipuolisesti eri lajien kokeilemista haastaen ja kehittäen itseäni. Lajit ovat yltäneet mm. heelsistä nykytanssiin. Omat vahvuuteni ovat show- ja street-tanssissa.

Ohjauskokemusta olen saanut pitämällä Sun Tanssistudiolla tanssisynttäreitä, sekä käymällä KiddieJam -ohjaajakoulutuksen. Olen ollut myös pitämässä ala-astelaisille tanssipajoja.

Tunneillani tärkeintä on herättää ilo ja rakkaus tanssimista kohtaan, sekä kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteeni tunneilla on saada hymy kaikkien huulille.

Iina

Iina

Aloitin tanssin vuonna 2014 Sun tanssistudiolla show-tanssi ryhmässä. Sitä ennen olen harrastanut joukkuevoimistelua sekä luistelua. Alkuun kävin vain yhdellä tunnilla viikossa, mutta nopeasti tajusin, että tanssi on mun juttu ja aloin tanssimaan useamman tunnin viikossa. Lajeja olen kokeillut aivan laidasta laitaan, mutta omat suosikkini painottuvat show-lajeihin.

Heti ensimmäisestä tunnista asti olen ollut rakastunut tanssiin. Tärkeintä minulle tanssissa on itsensä kehittäminen sekä tekemisestä nauttiminen. Tunneillani saa jokainen olla oma itsensä ja tutustua tanssin ihanaan maailmaan. Haluan, että jokainen tanssitunti on ihana kokemus, jonka jälkeen lähtee iloisin mielin kotiin.

Sebastian

Sebastian

Sebastian Visa on koko elämänsä tanssinut tanssinopettaja, koreografi ja ohjaaja. Hänen tanssitaustansa on hyvin laaja, lähtien showlajeista streetlajeihin. Nykyään Sebastianilla on pääpaino commercial-tanssissa, jossa hän yhdistelee eri lajeja ja tyylejä. Koreografioissaan hän käyttää nopeita ja vahvoja liikkeitä sulautettuna yhteen pehmeään kehonliikkeeseen. Sebastianilla on useita mitalisijoituksia mm. Street SM ja Performing Arts SM -kilpailuista eri kokoonpanojen kanssa. Tanssinopettajuuden lisäksi Sebastian toimii koreografina ja ohjaajana suomalaisille artisteille.

Laji-esittelyt:

Commercial Street
Commercial Street -tunnilla keskitytään streetlajien “kaupallisempaan” puoleen, jota näkee esimerkiksi musiikkivideoilla ja artistien live-esiintymisissä. Tunti on koreografiapainotteinen.

Commercial Heels
Commercial Heels-tunnilla liikutaan ja tanssitaan korkokengissä. Tanssityylin pohjana on Commercial-tanssi, nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssi, joka yhdistää liikkeitä niin show- kuin street- lajeista.

Heels Walk & Pose
Heels Walk & Pose -tunnilla harjoitellaan kävelyä, liikkumista ja poseeraamista korkokengissä. Avoin taso sopii hyvin kenelle tahansa, aloittelijasta konkariin. Tunnilla tehdään harjoituksia, jotka kehittävät itsevarmuutta ja luontevuutta liikkua koroissa.

Mia

Mia

Mia Jaatinen on monipuolisesti taiteen kentällä toimiva freelance tanssitaitelija. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2015 ja tanssipedagogiksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Mia on työskennellyt useiden eri kotimaisten koreografien kanssa ja esiintynyt niin kansainvälisillä kuin kotimaisillakin tanssifestivaaleilla. Mia on yksi tanssija-tekijöistä /\/\ /\/\ /\/\ -kollektiivissa sekä hallituksen jäsenenä Tanssi ja Liike Ry:ssä. Mia on myös osa Kinetic Orchestra –tanssiryhmää, jossa hän on ollut mukana vuodesta 2017 tanssijana sekä opettajana.

Taiteellisessa ja pedagogisessa työssään Mia yhdistelee monikirjavaa tanssi- ja liiketaustaansa nykytanssin somaattisiin praktiikoihin, akrobatiaan, pari –sekä improvisaatiotyöskentelyyn. Miaa inspiroi kehollinen mielikuvitus, herkkyydet, yhdessä tekeminen, luonto ja kokonaisvaltainen virtuoosisuus

Nykytanssi tunnista:
Tunneilla keskitytään kehonkäytön kokonaisvaltaisuuden, liikkeen ketjuttamisen, spiraalin sekä painon käytön kirkastamiseen. Työskentelyssä yhdistellään raakamotorista liikkumista, pelejä sekä leikkejä, improvisaatioharjoitteita, lattia- ja nykytanssin eri liiketekniikoita. Tunti aloitetaan lämmittelemällä kehoa ja mieltä, jonka jälkeen tunti rakentuu erillisistä harjoitteista kohti pidempiä liikkeellisiä jatkumoita. Otathan tunnille mukaan mukavat, polvet ja kädet suojaavat vaatteet.

Suvi

Suvi

Suvi on rovaniemeläistaustainen, nykyään tamperelaistunut tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja Suvi Salmi Dance Companyn perustaja. Hän on aloittanut tanssiharrastuksen 8-vuotiaana Hot Cakes -tanssikoulussa Rovaniemellä ja kilpaillut vuodesta 2000 saakka menestyksekkäästi FDO:n ja IDO:n kilpailuissa sekä Performing Arts-, Street- että Disco-lajeissa. Suvi kilpailee aktiivisesti edelleen, nykyään siirtyen yhä enemmän koreografin ja tuomarin rooliin.

Suvi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2013. Hän on vuosien varrella opettanut useita eri lajeja lapsista aikuisiin ja valmentanut lukuisia kisaryhmiä. Suvin kisaryhmät ovat niittäneet valtavaa menestystä valtakunnallisissa tanssikisoissa ja -katselmuksissa jo lukuisia vuosia. Suvi omaa vahvan teatteri- ja laulutaustan, on esiintynyt eri teattereiden musikaaleissa ja hänellä on filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta.

Tanssinopettajana Suvi on innostava, kannustava ja luova. Hän antaa rakentavaa palautetta henkilökohtaisesti ja huomioi oppilaidensa yksilölliset tarpeet. Suvi haluaa painottaa tunneillaan eri tanssilajien teknistä osaamista ja ajatusta siitä, että jokainen tanssilaji tukee toisiaan ja vahvistaa tanssijoiden omaa persoonallista liikekieltä. Suvi keskittyy myös teatteritaustansa valossa tanssijoiden ilmaisuvoiman kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Katri

Katri

Katri Miettinen on aloittanut katutanssilajien parissa Rovaniemellä. Kilpailemisen tanssin saralla Katri aloitti vuonna 2005 ja hän onkin ollut tuttu kasvo SM-kilpailuissa siitä lähtien. Kilpailemisen lisäksi Katri on tehnyt muille kisakoreografioita ja ollut mukana tanssijana useissa erilaisissa produktioissa. Meriitteinä Katrilla on itsellään naisten SM-hiphop soolon hopea vuodelta 2014 sekä Battle SM 2vs2 pronssi vuosilta 2015 ja 2016. Katri on ollut tanssimassa myös aikuiset pienryhmä kultajoukkueessa vuonna 2010, sekä muodostelmassa vuonna 2009. Katri on esiintynyt teattereiden lavoilla ja taustatanssijana monissa tv- ja teatteriproduktioissa mm. Pakko tanssia, Tähdet Tähdet. Viimeisimpänä Signmarkin taustalla Clin dÓeil festivalissa kesällä 2019 Ranskassa Reimsissä ja teos Plantasia kesällä 2019 Annantalolla.

Keväällä 2018 hänen koreografiansa lasten hiphop duolle voitti ikäkausimestaruuden ja samoissa kisoissa lasten muodostelma ”Sadetanssi” saavutti ikäkausimestaruus hopeaa. Aikuisten hiphop pienryhmäkoreografiat ovat napanneet vuosina 2017 4. sijan ja 2018 jaetun 7. sijan. Vuonna 2019 Aikuiset 2 muodostelma ja aikuiset 3 pienryhmä voittivat ikäkausimestaruudet.

Kotimaassa treenaamisen lisäksi Katri on hakenut oppia mm. Ruotsista, Amsterdamista ja New Yorkista. Katri valmistui keväällä 2018 kasvatustieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta.

Tunneillaan Katri tykkää haastaa oppilaita, nostaa sykettä ja pitää hauskaa. Tärkeää Katrille on, että tunneilla tehdään töitä tosissaan mutta pilke silmäkulmassa.

Veera

Veera

Veera Vallivaara on monipuolisen tanssitaustan omaava tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Hän on tanssinut aktiivisesti 4-vuotiaasta saakka ja hänen vahvuuksiaan ovat street- ja showlajit. Kokemusta tanssinopetuksesta Veeralla on 7 vuoden ajalta. Hän opettaa pääkaupunkiseudulla, ja on opettanut aikaisemmin myös Rovaniemellä sekä Porissa. Tanssinopetuksen lisäksi Veera on ollut mukana tanssijana erilaisissa produktioissa ja hänellä on myös yli 10 vuoden kilpailutausta street-, disco-, ja showtanssissa.

Opettajana Veera tykkää haastaa oppilaitaan positiivisella ja kannustavalla otteella. Hän on vaativa ja tarkka, mutta antaa myös jokaiselle tilaa oman tyylin löytämiseen ja kehittymiseen. Veeralle on tärkeää, että jokainen kokee voivansa tulla tanssitunnille omana itsenään. Hyväksyvä ja kannustava ilmapiiri antaa mahdollisuuden uskaltaa heittäytyä, rikkoa omia rajojaan ja sitä kautta kehittyä tanssijana.

Veeran tunnit ovat monipuolisia ja koostuvat lämmittelystä, erilaisista lattianpoikkiharjoituksista sekä koreografiaosuudesta. Tärkeää on antautua täysillä mukaan haasteisiin, kokea onnistumisen iloa ja ennen kaikkea nauttia tanssimisesta.

Jasmin

Jasmin

Jasmin Geselle on monipuolinen tanssija ja tanssinopettaja sekä räiskyvä energiapakkaus!
Jasmin aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla, josta siirtyi muutaman vuoden jälkeen show, disco ja street- lajeihin. Jasminin suurin kilpailusaavutus on vuonna 2013 Naisten Performing arts soolon Suomen Mestaruus ja samaisella soololla vuonna 2014 MM 7. sija Mikolajkissa.

Nyt tanssin riemua on takana jo 23 vuotta ja vuodesta 2014 Jasmin on toiminut ammattitanssijana monissa produktioissa kuten TV-ohjelmissa (mm. Tähdet Tähdet), artistien tanssijana/koreografina, konserteissa, mainoksissa sekä opettanut ympäri Suomen. Tällä hetkellä toimii ABREU:n koreografina ja tanssijana.

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Toimintaohjeet