Opettajat

Kaisa

Kaisa

Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua.

Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.

Nita

Nita

Tanssi on ollut osana elämääni noin 2-vuotiaasta lähtien. Aktiivisen tanssiharrastukseni aloitin vuonna 2013, kun Sun Tanssistudio perustettiin Poriin. Aloitin show-tanssilla, ja siitä olen jatkanut monipuolisesti eri lajien kokeilemista haastaen ja kehittäen itseäni. Lajit ovat yltäneet mm. heelsistä nykytanssiin. Omat vahvuuteni ovat show- ja street-tanssissa.

Ohjauskokemusta olen saanut pitämällä Sun Tanssistudiolla tanssisynttäreitä, sekä käymällä KiddieJam -ohjaajakoulutuksen. Olen ollut myös pitämässä ala-astelaisille tanssipajoja.

Tunneillani tärkeintä on herättää ilo ja rakkaus tanssimista kohtaan, sekä kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteeni tunneilla on saada hymy kaikkien huulille.

Anni

Anni

Olen harrastanut tanssillisia lajeja koko elämäni, ja Sun Tanssistudiolla aloitin heti ensimmäisenä kautena vuonna 2013. Siitä lähtien olen tanssinut monipuolisesti erilaisia lajeja ja tyylejä kokeillen, ja innostunut tanssimisesta aina yhä enemmän. Suosikkityylini ja vahvuuteni löytyvät showtanssista.

Aloitin työskentelyn Sun Tanssistudiolla vuoden 2020 syksyllä tanssisynttäreitä pitämällä ja sijaistamalla erilaisia tunteja aina tarvittaessa.

Tanssissa parasta mielestäni on lajien monipuolisuus ja se, miten tanssiessa unohtaa kaiken muun. Haluan tunneillani kannustaa kaikkia yrittämään parhaansa ja myös jakaa oppilaille sitä iloa, jota olen tanssimisesta itse saanut.

Marissa

Marissa

Tanssijalkaani on vipattanut jo pienestä pitäen. Aloitin kuitenkin tanssiharrastuksen vasta 2020 vuoden syksyllä, Sun tanssistudiolla. Aloittaessani, minulla oli pitkä, lähes kymmenvuotinen joukkuevoimistelutausta takana. Joukkuevoimistelu on opettanut minulle sen, kuinka on mahdollista rakastua lajiin. Mutta tanssi on antanut tähän asiaan aivan uuden, ainutlaatuisen näkökulman. Nimittäin tanssiin voikin rakastua monta kertaa, moneen sen eri muotoon ja lajiin. Siihen ei vain kyllästy. Olen harrastanut showtanssia, lyyristä ja streettiä, show on kuitenkin muodostunut omaksi lempparikseni ja sieltä löytyvät myös vahvuuteni.

Olen saanut kokemusta lasten ohjaamisesta joukkuevoimisteluvalmentajana. Olen ohjannut lapsia nelivuotiaista kymmenvuotiaisiin.

Tärkeää minulle on, että tanssitunneillani jokainen saa jorata omalla tavallaan, hymyssä suin. Että lasten ideoita otetaan huomioon ja heillä on mukava sekä hauska olla.

Emma

Emma

Tanssi on ollut lähellä sydäntäni lapsesta asti. Aloitin tanssin jo 4-vuotiaana mutta vasta vuonna 2016 aloitin Sun Tanssistudiolla. Siitä asti olen nauttinut tanssimisesta täällä!

Rakastan tanssia kaikissa tyyleissä ja olen kokeillutkin monia lajeja. Esim. baletti, show, street ja commercial. Omat suosikkini ovat street ja show, sieltä löytyvät minun vahvuuteni.

Viralliset työni Sun Tanssistudiolla alkavat syksyllä 2022! Olen kuitenkin aikaisemmin sijaistanut tunteja tarvittaessa ja saanut niistä uusia kokemuksia!

Haluan, että minun tunneillani voidaan päästää energia ulos tanssimalla ja nauttia siitä yhdessä.
Kannustan kaikkia yrittämään parhaansa ja kokeilemaan jotain uutta!

Kira

Kira

Olen harrastanut tanssia pienestä pitäen. Sun Tanssistudiolla aloitin vuonna 2014 ja siitä lähtien tanssi on ollut elämässäni mukana. Lajeja olen kokeillut monenlaisia, esimerkiksi balettia, heelsiä, discoa ja nykytanssia. Omat suosikkini ja vahvuuteni ovat kuitenkin show- sekä lyyriset tanssit.

Kokemusta lasten kanssa olen saanut erilaisten kerhojen ja leirien vetämisistä sekä ala-asteella työskentelystä. Olen työskennellyt myös Sun Tanssistudion vastaanotossa.

Vaikka omiin suosikkeihini kuuluu enemmän lyyriset ja rauhalliset tanssit, ei energiaa omilta tunneiltani puutu. Tunneillani tärkeää on ilon ja onnistumisen tunteen kokeminen.

Sebastian

Sebastian

Sebastian on monipuolinen koreografi ja tanssija, joka on työskennellyt lukuisien suomalaisten artistien kanssa, kuten BESS, Jannika B, Ellinoora ja SAARA. Sebastian toimii myös musiikkivideo-ohjaajana. Sebastianin koreografioiden tyyli on vahvoja aksentteja ja nopeita liikkeitä yhdistettynä sulavaan kehonliikkeeseen. Tunneillaan Sebastian haluaa painottaa monipuolisuuteen ja esiintymiseen, sekä liikekielen ja liikkeiden laadun kehittämiseen.

Commercial
Commercial tarkoittaa nimensä mukaisesti kaupallista tanssia, eli tanssia jota voi nähdä mm. musiikkivideoilla tai artistien keikoilla. Commercial-tanssitunnilla keskitytään hyvään fiilikseen, hauskanpitoon ja koreografian tanssimiseen.

Heels
Heels-tunnilla tanssitaan korkokengissä. Tunnin aikana tehdään harjoitteita lattian poikki, harjoitellaan lattiatyöskentelyä ja tehdään tanssisarjaa. Koreografian tyylinä toimii commercial-tanssi. Tunnille voi myös osallistua halutessaan ilman kenkiä.

Veera

Veera

Veera Vallivaara on monipuolisen tanssitaustan omaava tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Hän on tanssinut aktiivisesti 4-vuotiaasta saakka ja hänen vahvuuksiaan ovat street- ja showlajit. Kokemusta tanssinopetuksesta Veeralla on 7 vuoden ajalta. Hän opettaa pääkaupunkiseudulla, ja on opettanut aikaisemmin myös Rovaniemellä sekä Porissa. Tanssinopetuksen lisäksi Veera on ollut mukana tanssijana erilaisissa produktioissa ja hänellä on myös yli 10 vuoden kilpailutausta street-, disco-, ja showtanssissa.

Opettajana Veera tykkää haastaa oppilaitaan positiivisella ja kannustavalla otteella. Hän on vaativa ja tarkka, mutta antaa myös jokaiselle tilaa oman tyylin löytämiseen ja kehittymiseen. Veeralle on tärkeää, että jokainen kokee voivansa tulla tanssitunnille omana itsenään. Hyväksyvä ja kannustava ilmapiiri antaa mahdollisuuden uskaltaa heittäytyä, rikkoa omia rajojaan ja sitä kautta kehittyä tanssijana.

Veeran tunnit ovat monipuolisia ja koostuvat lämmittelystä, erilaisista lattianpoikkiharjoituksista sekä koreografiaosuudesta. Tärkeää on antautua täysillä mukaan haasteisiin, kokea onnistumisen iloa ja ennen kaikkea nauttia tanssimisesta.

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Toimintaohjeet