Sun Tanssistudion säännöt ja toimintaohjeet

Syyslukukausi alkaa maanantaina 8.8.2022. Sun Tanssistudion löydät osoitteesta Liisankatu 2-4, Sokos -1 krs (pohjakerros.)

Tärkeimmät ohjeet tanssitunnille saapumiseen

Tule paikalle ajoissa, kauden alussa kassalla on ruuhkaa. Valitse korttivaihtoehto (kerta, 5-kertaa tai kausikortti) ennen tunnille tuloa.

Suosittelemme kokeilemaan tuntia kertakortilla tai 5 kerran kortilla, jos ette ole varmoja, onko tanssi se juttu. Kausikorttia myydään syyskuun loppuun asti. Kausikortin hinta määräytyy aloitusviikon mukaan. 1 h / vko kausikortin hinta tippuu 11 € / vko. Esim jos kokeilet ensin tuntia kaksi kertaa kertamaksulla ja kolmannella kerralla päätät ostaa kausikortin, sen hinta on 198 € – 22 € = 176 €.

Ilmoittaudu ja maksa korttisi verkkokaupassa tai Tanssistudion kassalla.

Maksutavaksi Tanssistudiolla käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen raha. Tanssistudion kassa on avoinna 29.8.22 alkaen vain ma-pe klo: 16-17.

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Kids, Show ja Lyrical tunneilla tanssitaan yleisimmin sukat tai tossut jalassa. Street tunnille sopivat sisäkengät, esimerkiksi tennarit, joita ei ole käytetty ulkona tai aerobic-tossut.

Tanssitunnille saa ottaa mukaan juomapullon, jossa on vettä, mutta muita eväitä (purkkaa, mehua ym.) ei saa tuoda saliin.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion aulassa. Saliin vanhemmat pääsevät vain opettajan kutsuessa.

 

Ilmoittautuminen:

Sun Tanssistudion tanssitunneille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake tanssikoulun Internet -sivuilla www.suntanssi.fi tai tanssikoululla. Ilmoittautuminen on sitova. Tanssikoulu palauttaa kausikortin maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli oppilas haluaa, hän voi vaihtaa ryhmää kesken kauden, jos halutussa ryhmässä on tilaa.

Maksutavaksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen raha.

3 h tai enemmän viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kahdessa erässä. Ensimmäinen erä (puolet kausikortin hinnasta) tulee maksaa ennen ensimmäistä tuntia ja toinen erä lokakuun loppuun mennessä.

Sisaralennus on 10 % toisesta sisaruksesta. Eli kahdesta sisaruksesta toinen maksaa täyden hinnan ja edullisemmasta kortista annetaan 10 % alennusta.

Poissaolot:

Poissaoloista tulee ilmoittaa tanssitunnin opettajalle tai vastaanottoon (050-5431134). Poissaolon voi korvata toisella tunnilla saman lukukauden aikana ilmoittamalla vastaanottoon oman nimen ja ryhmän.

Vakuutukset:

Sun Tanssistudio ei vakuuta oppilaitaan. Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan, jos tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Tunti- ja opettajamuutokset:

Sun Tanssistudio pidättää oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, asiakkaalle palautetaan maksetut korttimaksut, jos asiakas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.

Opettajan mahdollisissa sairastapauksissa paikalle pyritään saamaan sijainen. Sijaisen pitämä tunti voi olla eri tanssinlajia, kuin mitä tunti on kalenterissa.

Sun Tanssistudiolla on oikeus tanssistudiosta riippumattomista syistä (kuten esim. tilojen tuhoutuminen, viranomaisten suositukset / määräykset, virus, pandemia, Force Majeure) pitää opetustunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla tai siirtää kauden opetustunteja korkeintaan kahdella kuukaudella eteenpäin. Kausimaksua ei palauteta.

Mikäli et halua sitoutua koko kauteen, suosittelemme käymään tunneilla kertamaksulla tai viiden kerran kortilla.

Peruutukset:

Ilmoittautuminen on sitova. Jos suunnitelmasi muuttuvat ja haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, se on tehtävä vähintään 1 viikko ennen kurssin alkua. Peruutukset tehdään sähköpostitse. Jos jätät tulematta tai peruutat ilmoittautumisesi alle viikko ennen kurssin alkua, tulee sinun maksaa kertamaksu tunnista tai kurssista, mille olet ilmoittautunut. Tästä kertamaksusta lähetetään lasku sähköpostiisi.

Ohjeita tunnille tulijalle:

Tanssistudio sijaitsee Sokoksen pohjakerroksessa. Etuovemme on suoraan hissien edessä. Pääset pohjakerrokseen myös portaita ja hissien puoleisia rullaportaita pitkin. Sokoksen katolla on runsaasti 2 h kiekkopaikkoja, huomaa myös tasot A2-3.  

Oppilaat ilmoittautuvat vastaanottoon joka kerta saapuessaan tunnille. Vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu viimeisen tunnin alettua.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus, joka opettajan on hyvä tietää.

Sun Tanssistudio ei vastaa tanssikoululle jätetyistä tavaroista. Tanssistudiolle jääneet tavarat toimitetaan Satakunnan Löytötavaratoimistoon. Tiedustelut 0600 1411 (1.99€/min+pvm) www.satatavara.fi

Opettajan vastuu oppilaista kattaa ainoastaan tanssitunnin.

Sun Tanssistudiolla on oikeus käyttää joulu- ja kevätnäytöksissä oppilaista otettuja valokuvia ja videoita verkkosivuillaan ja markkinoinnissa.

 

 

 

Ilmoittaudu

Hinnasto

Kalenteri

Opettajat

Tuntikuvaukset

Tanssisynttärit

Toimintaohjeet