Sun Tanssistudion säännöt ja toimintaohjeet

Kevätlukukausi alkaa tiistaina 16.1.2024. Sun Tanssistudion tunnit pidetään Porihallin yläsalissa osoitteessa Kuninkaanlahdenkatu 7, Pori.

Tärkeimmät ohjeet:

Ilmoittautuminen:

Sun Tanssistudion tanssitunneille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake myClub palvelussa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy 17.11.2023 klo: 11 alkaen suntanssi.fi etusivulta. Ilmoittautuminen on sitova. Tanssikoulu palauttaa kausikortin maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli oppilas haluaa, hän voi vaihtaa ryhmää kesken kauden, jos halutussa ryhmässä on tilaa.

Sun Tanssistudio on ottanut käyttöönsä myClubin, jolla hallinnoimme jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumia ja läsnäoloja sekä viestintää.

Kirjautuessasi myClubiin pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, tarkastelemaan laskuja, viestejä ja aktiivisuutta sekä muokkaamaan tietojasi. Yhtä jäsentiliä voi hallinnoida useampi henkilö omilla myClub-tunnuksillaan (esimerkiksi tanssijan molemmat vanhemmat).

Suosittelemme lataamaan maksuttoman myClub-mobiilisovelluksen, jolla voit hallinnoida helposti yhtä tai useampaa myClub-jäsentiliä.

myClub käyttöohjeet löydät täältä: https://docs.myclub.fi/v/member

Pikaohjeet myClubin käyttöönottoon ja ilmoittautumiseen:

  • Luo myClub tili (tanssijan nimi) ja anna yhteystietosi (huoltajan yhteystiedot vaaditaan alle 18 v tanssijoilta.)
  • Ilmoittaudu tunnille valitsemalla haluamasi tunti ilmoittautumiset osiosta.
  • Valitse maksuista kausimaksu 1 h / vko ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä tai kun ilmoittaudut yhdelle tunnille viikossa.
  • Jos haluat kokeilla tuntia kerran ennen kuin sitoudut koko kaudeksi, valitse kokeilumaksu. Jos innostut ja jatkat tunnilla käymistä, lähetämme sinulle uuden laskun (kausimaksu 198 € – kokeilumaksu 16 € = 182 €)
  • Jos haluat käydä kahdella tunnilla viikossa, ilmoittaudu toiselle tunnille ja valitse lisämaksu 2 h / vko 126 €. Sinulle tulee kaksi erillistä laskua, joiden yhteenlaskettu summa on 324 € eli 2 h / vko kausimaksu.
  • Jos haluat käydä kolmella tunnilla viikossa, ilmoittaudu kolmannelle tunnille ja valitse lisämaksu 3 h / vko 108 €. Sinulle tulee kolme erillistä laskua, joiden yhteenlaskettu summa on 432 € eli 3 h / vko kausimaksu.

Varusteet:

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Show tunneilla tanssitaan yleisimmin sukat tai tossut jalassa. Street tunnille sopivat sisäkengät, esimerkiksi tennarit, joita ei ole käytetty ulkona tai aerobic-tossut.

Tanssitunnille saa ottaa mukaan juomapullon, jossa on vettä, mutta muita eväitä (purkkaa, mehua ym.) ei saa tuoda saliin.

Poissaolot:

Jos oppilas ei pääse tunnille, hän voi merkitä itsenä poissaolijaksi myClub sovelluksessa. Poissaolon voi korvata toisella tunnilla saman lukukauden aikana ilmoittamalla opettajalle oman nimen ja ryhmän.

Vakuutukset:

Sun Tanssistudio ei vakuuta oppilaitaan. Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan, jos tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Tunti- ja opettajamuutokset:

Sun Tanssistudio pidättää oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, asiakkaalle palautetaan maksetut korttimaksut, jos asiakas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.

Opettajan mahdollisissa sairastapauksissa paikalle pyritään saamaan sijainen. Sijaisen pitämä tunti voi olla eri tanssinlajia, kuin mitä tunti on kalenterissa.

Sun Tanssistudiolla on oikeus tanssistudiosta riippumattomista syistä (kuten esim. tilojen tuhoutuminen, viranomaisten suositukset / määräykset, virus, pandemia, Force Majeure) pitää opetustunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla tai siirtää kauden opetustunteja korkeintaan kahdella kuukaudella eteenpäin. Kausimaksua ei palauteta.

Peruutukset:

Ilmoittautuminen on sitova. Jos suunnitelmasi muuttuvat ja haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, se on tehtävä vähintään 1 viikko ennen kurssin alkua. Peruutukset tehdään sähköpostitse. Jos jätät tulematta tai peruutat ilmoittautumisesi alle viikko ennen kurssin alkua, tulee sinun maksaa kertamaksu tunnista tai kurssista, mille olet ilmoittautunut. Tästä kertamaksusta lähetetään lasku.

Lisäksi:

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus, joka opettajan on hyvä tietää.

Sun Tanssistudio ei vastaa tanssikoululle jätetyistä tavaroista.

Opettajan vastuu oppilaista kattaa ainoastaan tanssitunnin.

Sun Tanssistudiolla on oikeus käyttää joulu- ja kevätnäytöksissä oppilaista otettuja valokuvia ja videoita verkkosivuillaan ja markkinoinnissa.

 

 

 

Hinnasto

Kalenteri

Toimintaohjeet

Opettaja