Tuntikuvaukset

Street

Sun Street tunnit ovat täynnä rytmiä, liikettä ja energiaa. Sun Street tunnit koostuvat lämmittelystä, vartalonhallintaharjoitteista ja monipuolisista tanssisarjoista. Tanssityylit vaihtelevat perinteisestä hiphopista lockingiin ja voguingiin.

Dance

Dance tunneilla nautitaan tanssista iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tunneilla tutustutaan omaan kehoon, rytmiin, liikkeeseen ja ilmaisuun  mukaansa tempaavan musiikin avustuksella. Tunneilla tehdään lyhyitä tanssisarjoja erilaisia tanssityylejä kokeillen. Tunteihin sisältyy myös tanssitekniikan peruselementtejä.

Tunnit koostuvat lämmittelystä, vartalon hallintaa kehittävistä harjoitteista ja monipuolisista tanssisarjoista. Tanssisarjojen tyyli vaihtelee hiphopista, discoon ja showtanssiin. Tunteihin sisältyy myös ilmaisua kehittäviä harjoituksia, sekä tanssillisia pelejä.

Show

Sun Show tunnit koostuvat lämmittelystä, tanssitekniikka harjoituksista ja monipuolisista tanssisarjoista. Showtanssi voi perustua mihin tahansa tanssin tekniikkaan. Kantavana ideana on välittää jokin teema tai tarina yleisölle tanssin, liikkeen ja musiikin kautta. Showryhmäläiset voivat heittäytyä yhtä hyvin niin broadway musikaali kuin rock teemaankin lukuvuoden aikana.

Hinnasto

Kalenteri

Toimintaohjeet

Opettaja