Lasten tanssileiri

6.-8.6.2017
9-12 vuotiaille
klo: 10-15
opettajina: Virpi Salmi ja Tiina Santavuo
lajeina: hiphop, commercial, break-dance ja freestyle
hinta: 120 €

Lisätietoja leiristä: Virpi Salmi 040 846 0745 ja ve.salmi@gmail.com

Ohjaaja
Virpi Salmi

Virpi Salmi on Rovaniemeltä Tampereen kautta Ulvilaan asettunut 27 –vuotias ikuinen opiskelija. Ammatteja on jo kolme ja neljättä Virpi suorittaa Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Tanssia, erityisesti street lajeja, mutta myös jazzia ja paritanssia, Virpi on harrastanut lapsuudesta asti. Virpi on opettanut hiphoppia ja perheliikuntaa Porissa ja Ulvilassa vuodesta 2010.

Ohjaaja
Tiina Santavuo

Tiina on porilainen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, jonka tanssitausta on baletissa, jazztanssissa, streetissä ja nykytanssissa. Tiina toimii myös teatterin ja esittävien taiteiden parissa.

Koulutukseltaan Tiina on tanssinopettaja (OAMK) ja viimeistelee parhaillaan opintojansa
Teatterikorkeakoulussa ja valmistuu tanssitaiteen maisteriksi keväällä 2017.

New Yorkissa suoritettu vaihto-opiskelu (Dance New Amsterdam, Alvin Ailey, Broadway Dance Center ja Peridance ), Sm-kisa kokemus (mm. street sm 6.sija , performing arts 3.sija) ,15-vuoden tanssinopetus kokemus sekä Teatterikorkeakoulun opinnot ovat muokanneet Tiinasta laaja-alaisesti tanssista ja taiteesta kiinnostuneen opettajan ja tanssijan. Opettamisen lisäksi Tiina toimii koreografina ja esiintyjänä (mm. Tanssiteatteri Tiina ja Heimo, LEHTISANTA ja anssi Teellä –festivaalin taiteellinen johtaja ).

Tiina ajattelee, että tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja kehollisuutta sekä auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin. Tiinan tanssitunneilla etsitään erilaisia liikkumisen laatuja, toimimisen dynamiikkoja, olemisen tasoja, kokonaisvaltaista liikettä tässä ajassa, koska jokainen on tanssija ja oman elämänsä koreografi.