Tanssileiri 10-13 v tanssijoille

Ma-Ke 11.-13.6.2018 klo: 10-15
Opettajina Virpi Salmi, Kaisa Strandman, Hanna Heino ja Kimberly Idigpio

Klo: 10-10.55 Hiphop / Virpi
Klo: 11-11.55 Break-dance / Virpi
Klo: 12-13 Lounas (omat eväät) Virpi
Klo: 13-14.30 Vaihtuva opettaja ja tyyli:
ma 11.6 Tanssiakrobatia / Kaisa
ti 12.6 Baletti / Hanna
ke 13.6 Show / Kimberly
Klo: 14.30-15 Freestyle / Kaisa

Hinta 125 €
Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.5.2018

Opet

Tyhja
Kimberly
Kimberly Idigpio is a dancer/choreographer/dance educator originally from Sacramento, California. She graduated from AMK in Kuopio with her bachelors degree in Dance Pedagogy in 2016. She is currently coaching for PrimeDancers at Studio Move in Tampere and dancing for Jokerit Dance Team in Helsinki. She has worked on Silja Line Symphony dancing with Scandinavian Dancers 2015-2016. She was a dancer for EuroBasket 2016 in Helsinki with Lumiere Production, and currently training in Helsinki in many dance classes to better her career. Kimberly has been sharing her work in many different cities in Finland for 5 years now and hopes to continue to share her love for dance. Kimberly’s classes are upbeat, and energized. She focuses on performing but also having fun
Hanna
Hanna on koulutukseltaan Liikuntaneuvoja (LPT), Personal Trainer sekä Uimaopettaja. Hanna on käynyt lisäkoulutuksia lihaskalvoihin ja palautumiseen sekä muutenkin liikunta-alaan liittyen, mm. Ryhmäliikunnanohjaajan syventävän jatkokoulutuksen (taso 2).

Hanna on harrastanut tanssia intohimoisesti 10 vuotiaasta, lajeina mm. baletti, jazz ja nykytanssi. Hän on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän. Baletissa Hannaa kiehtoo sen kauneus, linjakkuus ja keveys. Baletti vahvistaa jokaisessa tanssin lajissa tarvittavaa kehon optimaalista linjausta ja näin parantaa esimerkiksi hyppytekniikkaa ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä.

Hanna on saanut lihaskalvojen lempeällä huoltamisella helpotusta lihaskipuihin sekä lihaskireyksiin, joten hän haluaa ohjata ja kertoa siitä eteenpäin, jotta muillakin on mahdollisuus löytää samat hyödyt!

Tyhja
Virpi
Virpi Salmi on Sun Tanssistudiolla pidetty opettaja, joka asuu tällä hetkellä Tampereella. Virpi on pitänyt lasten tanssileirejä, opettanut eri ikäisten street tunteja ja ohjannut tanssisynttäreitä Tanssistudiolla vuodesta 2015. Tanssia, erityisesti street-lajeja, mutta myös jazzia ja paritanssia, Virpi on harrastanut lapsuudesta asti. Virpi on opettanut hiphoppia ja perheliikuntaa Porissa ja Ulvilassa vuodesta 2010.
Kaisa
Perustin Sun Tanssistudion Poriin muutettuani takaisin synnyinseuduilleni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä. Tanssin parissa olen työskennellyt 14 -vuotiaasta lähtien. Kokemuksen tuomalla varmuudella haluan jakaa tanssin riemua myös porilaisille lapsille ja nuorille. Haluan tarjota lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden, joka tuottaa hyvää mieltä, onnistumisen elämyksiä, kehittää kehontuntemusta ja itsetuntemusta ilman kilpailua. Oma tanssitaustani on monipuolinen ja laaja. Aloitin taitoluistelulla ja siihen sisältyvällä baletilla, jatkoin jazzilla ja modernilla tanssilla, mutta lopulta sydämeni vei show- ja streetlajit. Olen treenannut Suomen lisäksi mm. New Yorkissa, Lontoossa ja viimeksi Genevessä. Olen opettanut tanssia myös Uudessa-Seelannissa. Tanssi on minulle universaali kieli, joka yhdistää ihmiset taustoista ja rajoista huolimatta.