Hei

Perustin Sun Tanssistudion kesällä 2013, joten tänä kesänä tulee täyteen jo 5 vuotta aurinkoisia tanssitunteja! Kiitos teille kaikille, jotka olette mukana. Nyt on aika juhlia 🙂

Tällä hetkellä kevätnäytösvalmistelut käyvät kuumina, ja vaikka tämä on jo 10. näytös, valmistautuminen on edelleen yhtä täynnä säpinää, jännitystä ja innokasta odotusta.

Tämän kevään teemana on Sun Tanssistudio 5 vee! Näytökset järjestetään keskiviikkona 30.5.2018 Promenadisalissa klo: 17-18 ja klo: 19-20.15.

Tämän viestin alaosasta löydät ryhmäjaon ja esiintymisvaateohjeet. Huomaa, että ryhmäjako EI OLE esiintymisjärjestys. Esiintymisjärjestys ja ohjeet paikalle saapumiseen tulevat toukokuun puolessa välissä.

Jokainen tanssija hankkii esiintymisvaatteensa itse annettujen ohjeiden mukaisesti. Ryhmäkohtaiset ohjeet löytyvät tämän viestin alaosasta. Esiintymisvaatteiden hankinnassa mielikuvituksen käyttö on sallittua; lainaaminen, ompeleminen, vuokraaminen ja tuunaaminen ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja vaatteen ostamiselle.

Kenraaliharjoitus järjestetään tiistaina 29.5.2018 Promenadisalissa klo: 16-18 ja klo: 18.30-21.

Klo: 17 näytöksessä esiintyvät tanssijat harjoittelevat klo: 16-18

klo: 19 näytöksessä esiintyvät tanssijat harjoittelevat klo: 18.30-21.

Kenraaliharjoituksessa harjoitellaan ensimmäisenä lopputanssi, missä ovat mukana kaikki tanssijat ja sen jälkeen vuorotellen jokaisen ryhmän esitys esiintymisjärjestyksessä. Kun tanssija on harjoitellut oman ryhmänsä tanssin (tai tanssit) lavalla, hän voi lähteä kotiin. Myös toisten ryhmien esitysten seuraaminen on sallittua, mutta kaikille pitää antaa harjoittelurauha! Kun musiikki soi, katsomossa istutaan penkillä ja nautitaan esityksestä kaikkia kannustaen. Kenraaliharjoituksessa 4-7 vuotiailla tulee olla oma huoltaja mukana. Huoltaja huolehtii vessa käynnit, vaatteen vaihdot, oman vuoron odottamisen rauhassa ym ja tanssinopettajat huolehtivat siitä, mitä tapahtuu lavalla. Myös yli 7 vuotias saa ottaa huoltajan mukaan, jos tarvitsee apua odottelussa.

Kenraaliharjoitus tehdään esiintymisvaatteet päällä ja hiukset ja meikit ohjeiden mukaan laitettuna. Kenraaliharjoitus valokuvataan. Näytös videoidaan. Muistitikku tallenne, missä ovat sekä kuvat että video, on ostettavissa Tanssistudiolta elokuussa, kun syyslukukausi alkaa. Muistitikku maksaa 18 €. Näytöksessä oma kuvaaminen on kielletty. Puhelimien, tablettien ja kameroiden nostaminen sekä valojen vilkkuminen häiritsevät muita katsojia ja tanssijoita.

Lipun myynti näytökseen alkaa keskiviikkona 2.5.2018 klo: 15.30 Tanssistudiolla ja ticketmaster.fi. Tanssistudiolla on myynnissä permannon ja parven etuosa hintaan 15 € / lippu ja 25 € / lippu molempiin näytöksiin. Ticketmaster lisää lipun hintaan omat palvelumaksunsa.

Näytöksessä kaikki tanssijat (myös 4-7 v) odottavat omaa vuoroaan Promenadisalin pukuhuoneissa Sun Tanssistudion huoltajien kanssa, ja vanhemmat voivat nauttia näytöksestä katsomossa.

Vappuaattona 30.4 ja vappupäivänä 1.5 Tanssistudio on kiinni. Tunnit voi korvata esimerkiksi kehonhuolto/baletti tunnilla! Helatorstaina 10.5 tanssitunnit pidetään normaalisti.


 

5vee RYHMÄJAKO JA ESIINTYMISVAATTEET:

Klo 17-18 näytös

Lopputanssiin kaikille tanssijoille synttärihattu päähän!!

Kids 4-5 v perjantai / Suvi / PYJAMABILEET
– Pyjama (housut ja paita), paljaat jalat, pehmolelu, hiukset korkealla siistillä ponnarilla.

Kids 4-5 v lauantai / Ellen / YLLÄTYKSIÄ YSTÄVILLE
– Paljaat jalat, lempi mekko/lempparin värinen mekko, hiukset yhdellä ponnarilla ja ympärillä nauha rusetilla.

Kids 5-6 v keskiviikko / Maimi / DISCOSYNTTÄRIT
– Kimaltavat vaatteet (esim. kimaltava mekko/paita) Kimaltavan paidan kanssa kanssa mustat tiukat housut tai jos laittaa mekon, sen alle mustat tiukat shortsit.
Pitkät hiukset nätisti nutturalle. Hiuksiin koristeita (esim. värikkäitä pinnejä tai ponnareita). Paljaat varpaat.

Dance 8-10 v keskiviikko / Maimi / JUHLIIN VALMISTAUTUMINEN
– Sininen farkkutakki, farkkushortsit ja pinkki paita takin alle (paidassa ei printtejä). Hiukset korkealle ponnarille ja hiuksiin pinkkejä pinnejä tai muita hiuskoristeita. Puhtaat tennarit jalkaan (värillä ei väliä).

Street 10-12 v jatko maanantai / Kaisa / JUHLAT ALKAA
– Valkoiset housut, valkoinen lyhyt printtipaita (t-paita tai toppi), valkoiset puhtaat tennarit. Hiukset: korkea ponnari, kiharat latvat.

Show 11-13 v tiistai / Tiina / KUN ET HALUAISI JUHLIEN LOPPUVAN
– Musta mekko tai musta paita ja hame

Show 11-13 v jatko perjantai / Suvi / SERPENTIINI
– Mustat trikoot, valkoinen röyhelöpaita, paljaat jalat tai päkiäsuojat, tiukka pieni niskanuttura ja jakaus oikealla, kirkkaanpunaista huulipunaa.

Dance 11-13 v edistyneet torstai / Kaisa / UNELMIA
– Pyjama (housut ja t-paita), värit: vaaleat ja pastellit. Paljaat varpaat tai päkiätossut. Hiukset: korkea suttura (eli löysä / sotkuinen nuttura).

Sun+ Minit / Kaisa / JUHLAKATTAUS
– Valkoinen toppi, keltainen hame, mustat tiukat ja lyhyet shortsit alle. Hiukset: korkea ponnari, kiharat latvat.

Street 12-14 v lauantai / Essi / IKUISET YSTÄVÄT
– mustat housut, punainen paita, vyötärölle ruutupaita, kengät

Show 13-15 v jatko tiistai / Kaisa / TÄSSÄ MÄ NYT OON
– Kesäinen mekko (vaaleita ja kirkkaita värejä). Kiharat hiukset; etuosa pinneillä tai letillä kiinni. Punainen huulipuna, isot korvikset, jos mahdollista.

Nykytanssi 14+ jatko keskiviikko / Tiina / VIIMEISET HITAAT
– Mustat leveät housut ja kirkkaan punainen paita

Tanssiteatteri 14+ edistyneet sunnuntai / Tiina / HULLUT TEE KUTSUT
– Samasta värimaailmasta eri sävyjä päälle (valitut värit : pinkki/vaaleanpunainen, vihreä, sininen, keltainen/oranssi)

Street 15+ edistyneet torstai / Kaisa / YÖKERHOSSA (esiintyy molemmissa näytöksissä)

Show 15+ edistyneet tiistai / Kaisa / MAHTAVIN SHOW (esiintyy molemmissa näytöksissä)

Klo: 19-20.15 näytös

Lopputanssiin kaikille tanssijoille synttärihattu päähän!!

Kids 5-6 v jatko torstai / Kaisa / ILLAN ARTISTI
– Pinkki / vaaleanpunainen rotsi (pilotti-takki, baseball-takki tai bomber-takki), valkoinen löysä ja pitkä t-paita alle (t-paidassa saa olla teksti printti), siniset farkkuleggarit / farkut, joiden kanssa pääsee kyykkyyn, puhtaat tennarit jalkaan ja lippis päähän. Lippiksen alle voi laittaa myös jenkkihuivin.

Kids 6-7 v lauantai / Ellen / JUHLIEN TYYLIKKÄIMMÄT
– Omaperäinen kirppisasu! Jokin päähine (lippis, hattu, pipo…), raidallinen/ruudullinen paita, takki tai liivi (esim. farkkutakki/-liivi), mustat trikoot, pitkät sukat/tennissukat, voivat olla eriparia + puhtaat tennarit. Lisäksi saa olla asusteita, esim. hiusdonitsit, huivi, vyölaukku. Värit: ruskea, valkoinen, harmaa, musta, sininen, vihreä, punainen – ei kovin kirkkaita värejä. Saisi näyttää vähän siltä, että on käyty isovanhempien vaatekaapilla. Hiukset saparoille.

Show 7-8 v perjantai / Suvi / NÄIN JUHLITAAN
– Mustat trikoot, paljetti/glitterpaita (jokin kirkas väri), paljaat jalat, hiukset osittain auki(pitkät etuhiukset tieltä pois).

Street 7-8 v maanantai / Kaisa / BILEET!
– Siniset farkut, valkoinen juhlapaita (röyhelöitä, pitsiä, kaulukset tmv). Vaaleat tai sinisävyiset asuun sopivat puhtaat tennarit. Hiukset siististi, esim. kiharat ja etuosa letillä kiinni tai geelillä tukka taa/pystyyn 🙂

Dance 9-10 v jatko tiistai / Kaisa / LAHJAT
– Yksivärinen mekko, värit: pinkki, turkoosi tai keltainen. Mustat tiukat shortsit mekon alle, paljaat jalat. Lauri: mustat housut ja pinkki, turkoosi tai keltainen kauluspaita. Kaikille oman mekon / paidan värinen lahjapaketti. Lahjapaketin paperissa saa olla kuvia.

Dance 9-10 v edistyneet torstai / Kaisa / JOKAINEN LAPSI ON IHME
– Prinsessat: kaunis juhlamekko (kaikki vaaleat ja kirkkaat värit käy, ei mustaa.) Hiukset kiharoille, etuosa kiinni esim pinneillä tai letillä. Paljaat varpaat tai päkiätossut. Pieni käsilaukku, jos haluaa.
– Sportit: mustat trikoot tai verkkarit (saa olla raidat) ja pinkki / keltainen / turkoosi urheilullinen t-paita / toppi, musta tai paidan värinen lippis / lippa, puhtaat tennarit jalkaan.
– Kaikille joku synttärihärpäke mukaan (ilmapallo / serpentiinirulla / tötterö).

Nykytanssi 12-14 v tiistai / Tiina / JUHLAKULKUE
– Pitkät värikkäät hameet ja mustat yläosat

Street 13-15 v jatko maanantai / Kaisa / JATKOJEN JÄLKEEN
– Kertakäyttöinen valkoinen remontti / suoja haalari. Puhtaat tennarit. Hiukset ponnarille.

Show 13-15 v edistyneet torstai / Kaisa / LELUT
– Kirkkaan punainen asu. Hiukset hauskasti esim. kaksi nutturaa, punaisia hiuskoristeita.

Sun+ Junnut / Suvi / KAIPUU
– Kisavaatteet, paljaat jalat tai päkiäsuojat, tiukka pieni niskanuttura ja jakaus oikealla, tummanviolettia huulipunaa.

Broadway 14+ jatko perjantai / Suvi / YHDESSÄ MENNÄÄN
– Naishahmot: värikäs ja/tai kuvioitu liehuva hame, valkoinen toppi/hihaton kauluspaita, farkkutakki, paljaat jalat tai päkiäsuojat, punaiset huulet, korkea ponnari ja hiukset kiharrettuna.
– Mieshahmot: tummat farkut, valkoinen toppi/kauluspaita/ruutupaita, musta nahkatakki, hattu (jos haluaa), paljaat jalat tai päkiäsuojat, tiukka pieni niskanuttura ja jakaus oikealla.

Lyrical 14+ jatko maanantai / Tiina / JUHLIEN JÄLKEEN
– Sinisävyiset vaatteet

Sun+ Show / Tiina / KUOKKAVIERAS
– mustat vaatteet

Street 15+ lauantai / Essi / NÄYTTÄVÄ SISÄÄNTULO
– mustat housut, kimalteleva yläosa, puhtaat valkoiset kengät

Nykytanssi 15+ edistyneet keskiviikko / Tiina / VANHENEMINEN
– Mustat housut ja metsänvihreä / tumman vihreä paita

Show 15+ edistyneet tiistai / Kaisa / MAHTAVIN SHOW
– Kirkkaan värisiä luistelu ja voimisteluasuja, ihonväriset sukkahousut (leikkaa kärki pois). Näyttävä kampaus! Näyttävät meikit 🙂

Street 15+ edistyneet torstai / Kaisa / YÖKERHOSSA
– vaaleat farkut, musta juhlava yläosa, isot korvikset, vyölaukku / käsilaukku, valkoiset tai mustat puhtaat tennarit.

Street 17+ jatko maanantai / Tiina / TYTTÖJEN ILTA
– Värikäs paita, farkut, puhtaat tennarit, korkeat ponnarit

Julia & Emilia / Tiina / SISKONI
– Kisa-asu