Sun Tanssistudio järjestää marraskuussa nuorille suunnatun katutanssitapahtuman Anniksella!! Tapahtumaan kuuluu popping, hiphop ja freestyle tunnit vierailevan opettajan Matti de Jongin (kuvassa) johdolla sekä jamit & battle dj:n Eero Sipsi (Itäpuisto Kings) soittaman musan tahtiin 🔥🔥🔥 Lisäksi tapahtumassa nähdään muutamia hiphop-esityksiä sun+ kisaryhmiltä!

Matti de Jong on tanssija / tanssinopettaja / koreografi Seinäjoelta. Meille monelle Masa on tuttu Dance´n Joy kisan juontajana! Matti on kiertänyt lukuisia workshoppeja, leirejä, jameja & battleja Suomessa ja ulkomailla, mutta on nyt isäksi tulemisen jälkeen keskittynyt seuraavan sukupolven opastamiseen. 

Tapahtuman osallistumismaksu on 39 € ja se sisältää koko päivän ohjelman, 3 Matin ohjaamaa tuntia (hiphop, popping ja freestyle) sekä jamit ja battlen. Tapahtuma alkaa klo: 12 ja päättyy klo: 20. Klo: 15-16 on evästauko, jonka voi viettää Anniksella omia eväitä syöden.

ilmoittautuminen alkaa  1.10, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tilaa jää, voidaan ilmoittautumisia ottaa vain iltapäivään tai iltaan. Masa opastaa meidät rauhassa battle touhuun, joten voit hyvillä mielin tulla mukaan, vaikket olisi koskaan ennen kokeillut mitään vastaavaa!! 🤩