Ihanaa alkanutta vuotta 2021!

Kevätlukukausi alkaa ensi viikolla, maanantaina 11.1!!
Mukaan mahtuu vielä hyvin, joten jos olet unohtanut ilmoittautua, tee se nyt:

Jos toivomasi ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kaisa@suntanssi.fi tai viestillä 050-5431134. Kauden alussa ryhmät aina vähän elää, joten paikka saattaa avautua ensimmäisten viikkojen aikana.

Rakas päiväkirja näytöstä varten harjoitellut tanssit videoitiin joulukuussa Tanssistudiolla ja ne ovat nyt nähtävissä online.suntanssi.fi sivulla. Videoiden katselua varten sinun tulee luoda tili ja kirjautua palveluun sähköpostiosoitteellasi. Kaikki videot on Rakas päiväkirja kurssin alla. Videot löytyy esityksen nimellä, (esim. Usko Itseesi!) vanhimmista nuorimpiin.

Korona-pandemia on edelleen otettava huomioon, joten tässä muutama erittäin tärkeä käytäntö, jota toivon hartaasti, että noudatatte tarkasti!

1. Sairastamme kotona. Jos sinulla on jotain oireita, lieviäkin, älä tule Tanssistudiolle. Poissaolot voi korvata kauden aikana jollain kalenterin tunnilla, mikä vastaa omaa ikäryhmääsi. Meillä voi käydä myös kertamaksuilla ja 5 kerran kortilla vaikka koko kauden.
2. Huolehdimme hyvästä hygieniasta. Pese kädet saippualla sekä tullessa että lähtiessä Tanssistudiolta. Myös käsidesiä löytyy vastaanottotiskiltä ja sitä saa käyttää. Tanssistudio siivotaan joka päivä ja lisäksi maksupääte sekä ovenkahvat pyyhitään useampaan kertaan päivän aikana.
3. Pidämme turvavälit vastaanotossa. Tule ajoissa ensimmäiselle tunnille, jotta ehdit ilmoittautua ja maksaa tuntisi ennen tunnin alkua. Jos jonoa kassalle kuitenkin syntyy, jätä 1-2 m väli edelliseen. Myös tanssitunneilla vältetään fyysistä kosketusta.
4. Noudatamme viranomaisten karanteeni ohjeita. Jos olet altistunut tai matkaillut riskialueilla, jää kotiin 2 viikon karanteeniin. Voit tanssia myös etänä online.suntanssi.fi palvelun kautta.

Nämä käytännöt koskevat sekä tanssijoita, vanhempia että henkilökuntaamme!

Lisäksi vielä yksi tärkeä käytäntö, jotta kaikilla olisi mukavaa Tanssistudiolla:
5. Meille kaikki on tervetulleita sellaisena kuin on, ikään, sukupuoleen, taustaan, ulkonäköön tai verkkareiden väriin katsomatta! Sun Tanssistudio on syrjinnästä, häirinnästä ja ihan kaikesta tyhmästä vihapuheesta vapaa studio. Hyväksythän arvomme ja kohtelet kaikkia kunnioittavasti.

Jos kaikesta huolimatta havaitset jotain typerää tai epäkunnioittavaa käytöstä, käännythän henkilökuntamme puoleen!

Tutustuthan huolella kaikkiin Sun Tanssistudion sääntöihin ja toimintaohjeisiin: suntanssi.fi/toimintaohjeet

Iloista ja turvallista kevättä kaikille!
-Kaisa!