Hello!

Edelleen jännitetään, miten näytöksen käy, mutta tässä odotellessa AVIn päätöstä vähän infoa keväästä!

Ensinnäkin suuri kiitos kuluneesta syyslukukaudesta! Ihanaa, että ollaan saatu tanssia yhdessä ja livenä koko syyslukukausi. Sun Tanssistudion syyslukukausi 2020 päättyy 11.12.2020. Eli ensi viikko tanssitaan vielä syksyn kalenterin mukaan.

Kevätlukukauden kalenteri julkaistaan pe 4.12.2020 nettisivuillamme.

Samassa ryhmässä jatkavat oppilaat voivat ilmoittautua kevätlukukaudelle jo ennakkoon Tanssistudion vastaanotossa tai sähköpostitse (kaisa@suntanssi.fi) 7.-11.12.2020.

Ryhmää vaihtavat ja uudet oppilaat ilmoittautuvat netin kautta 15.12.2020 alkaen.

Kevätlukukausi alkaa 11.1.2021.

Kalenteri pysyy lähes samana kuin syksyllä. Nita aloittaa yhden uuden street 12-14 v ryhmän torstai iltaisin ja uutena opettajana aloittaa Tanssistudion oma kasvatti Iina. Iinan uudet ryhmät ovat perjantaisin kids 5-6 v ja show 10-12 v.

Keväälle on tulossa myös paljon vierailijoita, joiden tunnit sopivat erityisesti jatko ja edistyneet tason tanssijoille.

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme myös aikuisille oman tiiviskurssin tammikuun alussa. Tämä on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan lapsen rakkaaseen harrastukseen tai metsästämään kadonnutta rytmitajua 🙂

Peukut pystyssä ja sormet ristissä toivomme, että näytös onnistutaan järjestämään suunnitellusti la 5.12. Jos AVI kuitenkin päättää kieltää kaikki tapahtumat jo tällä viikolla, näytös peruuntuu.

Aurinkoisin terveisin,
Kaisa