Mukavaa marraskuuta!

Kaikki Sun Tanssistudion tanssijat aloittavat näytösbiisien harjoittelun tällä viikolla. Me tehtiin tää -näytös järjestetään su 18.12.2022 Porin Promenadisalissa. Tämä näytös tulee olemaan Sun Tanssistudion viimeinen näytös. Tässä näytöksessä katsotaan ja ihastellaan mennyttä 9,5 vuotta, mitä kaikkea on yhdessä koettu ja kuinka paljon aurinkoisia hetkiä on yhdessä jaettu.

Perustin Sun Tanssistudion heinäkuussa 2013, kun muutin perheeni kanssa Poriin. Silloin tulimme Poriin Ranskasta ja nyt meidän perheen matka jatkuu taas kohti Ranskaa. Sain toteuttaa täällä unelmani omasta tanssikoulusta ja olen ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka olivat mukana! Nyt on aika uusille unelmille.

Sun Tanssistudiolla on useampia tanssijoita, jotka ovat olleet mukana koko tämän 9,5 vuoden matkan. Upeinta on ollut seurata sen pienen tanssikipinän syttyvän, kasvavan ja jopa roihuten palavan vuodesta toiseen. Ihanaa nähdä kaikki loistavan lavalla Me tehtiin tää -näytöksessä.

Moni ajattelee varmasti, että olen tullut hulluksi, kun päästän näin upean yhteisön käsistäni. Ja ehkä olenkin. Viimeiset 2,5 vuotta on ollut rankkaa aikaa, eikä pelkästään koronan takia. Onneksi voin jäädä sivuun ja jatkaa matkaani eteenpäin hyvillä mielin, sillä tiedän, että kaikille ihanille oppilaillemme löytyy paikka tanssitunneilta myös keväällä 2023.

Tanssitunnit Sokoksen alakerrassa nimittäin jatkuvat Studio Moven aktiivisessa ohjauksessa. Studio Move on tamperelainen vuodesta 2005 toiminut monipuolinen tanssikoulu. Studio Move on toiminut Porissakin jo jonkun aikaa pienesti, mutta nyt heidän suunnitelmissa on nostaa Porin toiminta uudelle tasolle. Useimmat Sun Tanssistudion opettajista jatkavat Studio Moven mukana ja paljon uusia upeita opettajia ja tanssityylejä tulee mukaan kevään 23 kalenteriin. Kevään kalenteri julkaistaan jo tämän kuun aikana ja ilmoittautuminen alkaa joulukuussa. Sun Tanssistudion oppilaat voivat ilmoittautua Studio Moven tunneille ennen muita jo marraskuun lopussa. Laitan tarkemmat ohjeet ilmoittautumisten suhteen muutaman viikon kuluttua.

Sun Tanssistudion 5 kerran kortit eivät luonnollisesti kelpaa Studio Movella, joten lopetamme niiden myynnin marraskuun 18. päivä. Kertakortteja myydään syyslukukauden loppuun asti. Syyslukukausi päättyy näytökseen eli viimeiset tanssitunnit pidetään 16.12.22.

Vaikka monen (minunkin) mieli on haikea, toivon, että voimme nauttia vielä monista yhteisistä tunneista ja iloisista tanssihetkistä!

Rakkain terveisin,
Kaisa