Sun Tanssistudion säännöt ja toimintaohjeet

Sun Tanssistudion löydät osoitteesta Liisankatu 2-4, Sokos -1 krs (pohjakerros.)

Tanssileiri maksetaan Tanssistudion kassalle leirin ensimmäisenä päivänä.

Maksutavaksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen raha. Tanssistudion kassa on avoinna leiripäivinä klo: 9.30-12 ja klo: 15-16.

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Street tunnille sopivat sisäkengät, esimerkiksi tennarit, joita ei ole käytetty ulkona.Tanssileirin hintaan sisältyy lounas, mutta voit ottaa myös jotain evästä mukaan. Ota mukaan oma juomapullo!

 

 

Ilmoittautuminen:
Sun Tanssistudion tanssileirille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake tanssikoulun Internet -sivuilla www.suntanssi.fi tai tanssikoululla. Ilmoittautuminen on sitova. Tanssikoulu palauttaa maksun vain lääkärintodistusta vastaan.

Vakuutukset:
Sun Tanssistudio ei vakuuta oppilaitaan. Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan, jos tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Tunti- ja opettajamuutokset:

Sun Tanssistudio pidättää oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin. Mikäli tanssileiri joudutaan perumaan esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, asiakkaalle palautetaan maksetut maksut, ellei asiakas halua vaihtaa toiselle leirille.

Opettajan mahdollisissa sairastapauksissa paikalle pyritään saamaan sijainen. Sijaisen pitämä tunti voi olla eri tanssinlajia, kuin mitä tunti on aikataulussa.

Sun Tanssistudiolla on oikeus tanssistudiosta riippumattomista syistä (kuten esim. tilojen tuhoutuminen, viranomaisten suositukset / määräykset, virus, pandemia, Force Majeure) siirtää leiriä korkeintaan kuukaudella eteenpäin. Kausimaksua ei palauteta.

 

Peruutukset:

Ilmoittautuminen on sitova. Jos suunnitelmasi muuttuvat ja haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, se on tehtävä vähintään 1 viikko ennen leirin alkua. Peruutukset tehdään sähköpostitse. Jos jätät tulematta tai peruutat ilmoittautumisesi alle viikko ennen leirin alkua, tulee sinun maksaa leirimaksu.  Tästä maksusta lähetetään lasku sähköpostiisi. Jos sairastut ennen leiriä, leirimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.

Ohjeita tunnille tulijalle:
Tanssistudio sijaitsee Sokoksen pohjakerroksessa. Etuovemme on suoraan hissien edessä. Pääset pohjakerrokseen myös portaita ja hissien puoleisia rullaportaita pitkin. Sokoksen katolla on runsaasti 2 h kiekkopaikkoja, huomaa myös tasot A2-3.  

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus, joka opettajan on hyvä tietää.

Sun Tanssistudio ei vastaa tanssikoululle jätetyistä tavaroista. Tanssistudiolle jääneet tavarat toimitetaan Satakunnan Löytötavaratoimistoon. Tiedustelut 0600 1411 (1.99€/min+pvm) www.satatavara.fi

 

 

Hinnasto

Kalenteri

Toimintaohjeet

Opettaja